Dostava in stroški dostave

DOSTAVA
Izdelke dostavljamo preko dostavne službe GLS. Vsa naročila z GLS-jem se pripravijo en dan prej, popoldan, kurir pa jih odpelje naslednji delovni dan. Naročila, ki bodo oddana do 11.00 ure, bodo odpremljena in odposlana še isti dan, tako, da bodo na vašem naslovu naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku petih delovnih dni. Kurir vam bo na dan dostave poslal SMS s časovnim intervalom (npr. dostava med 13.00 in 16.00 uro). V primeru, če izdelka ob tej uri ne bi mogli prevzeti, pokličete kurirja na priloženo telefonsko številko in se z njim dogovorite za točno uro dostave ali pa mu ob njegovem klicu sporočite, da paket dostavi v najbližji paketomat ali paketno trgovino. Tam Vas bo paket čakal 5 dni, nato pa bo vrnjen nazaj k nam.

Stroški pošiljanja:
Za vse pakete, ne glede na težo znaša cena dostave 4,50€. Nakup nad 70€ je odposlan brez stroškov pošiljanja, saj jih krijemo mi. V primeru osebnega prevzema stroškov pošiljanja ni.

Neprevzem poslanega paketa: 
Če po 5 dneh paketa ne prevzamete, bo le-ta vrnjen nazaj k nam.

Menjava in vračilo blaga:
Menjava blaga in vračilo je brezplačno. V skladu z dogovorom naročimo kurirja, ki na Vašem naslovu pobere paket. V primeru menjave blaga, k novemu paketu dodamo menjalno nalepko, ki jo kurir nalepi na Vaš pripravljen paket. Izdelke morate pripraviti in zapakirati v škatlo ter jih zapreti z lepilnim trakom. V kolikor tega ne boste storili, bomo menjavo ali vračilo zavrnili, saj se lahko blago med transportom uniči in poškoduje originalna embalaža. V paket morate priložiti račun ter reklamacijski obrazec.

Independently verified
860 reviews