Dostava in stroški dostave

DOSTAVA
Izdelke dostavljamo preko dostavne službe GLS, DPD in Pošta Slovenija. Vsa naročila z DPD-jem se pripravijo en dan prej, popoldan, kurir pa jih odpelje naslednji delovni dan, v dopoldanskem času. Naročila, ki bodo oddana do 13.00 ure, bodo odpremljena in odposlana še isti dan, tako, da bodo na vašem naslovu naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku štirih delovnih dni. Kurir vam bo na dan dostave poslal SMS s časovnim intervalom (npr. dostava med 13.00 in 16.00 uro). V primeru, če izdelka ob tej uri ne bi mogli prevzeti, pokličete kurirja na priloženo telefonsko številko in se z njim dogovorite za točno uro dostave ali pa mu ob njegovem klicu sporočite, da paket dostavi v najbližji paketomat ali paketno trgovino. Tam Vas bo paket čakal 5 dni, nato pa bo vrnjen k nam.

Stroški pošiljanja:
Za vse pakete, ne glede na težo znaša cena dostave 3.90€.  Za plačilo po povzetju se zaradi dodatnih stroškov, ki jih dodatno  zaračunavajo dostavne službe doplača stroške v višini 1€. Nakup nad 70€ je odposlan brez stroškov pošiljanja, saj jih krijemo mi. V primeru osebnega prevzema stroškov pošiljanja ni.

Neprevzem poslanega paketa: 
Če po 5 dneh paketa ne prevzamete, bo le-ta vrnjen nazaj k nam, mi pa Vam bomo poslali račun za stroške pošiljanja, ki so nam nastali.

Menjava in vračilo blaga:
Menjava blaga in vračilo je brezplačno. V skladu z dogovorom naročimo kurirja, ki na Vašem naslovu pobere paket. V primeru menjave blaga, k novemu paketu dodamo menjalno nalepko, ki jo kurir nalepi na Vaš pripravljen paket. Izdelke morate pripraviti in zapakirati v škatlo ter jih zapreti z lepilnim trakom. V kolikor tega ne boste storili, bomo menjavo ali vračilo zavrnili, saj se lahko blago med transportom uniči in poškoduje originalna embalaža. V paket morate priložiti račun ter reklamacijski obrazec.

Independently verified
762 reviews