Dostava in stroški dostave

DOSTAVA PREKO DOSTAVNE SLUŽBE GLS
Izdelke dostavljamo preko dostavne službe GLS, izrecno na željo stranke pa tudi z DPD in Pošto Slovenije. Vsa naročila, ki bodo oddana do 13.00 ure, bodo odpremljena in odposlana še isti dan, tako, da bodo na vašem naslovu naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku štirih dni. Kurir vam bo na dan dostave poslal SMS s časovnim intervalom (npr. dostava med 13.00 in 16.00 uro). V primeru, če izdelka ob tej uri ne bi mogli prevzeti, pokličete kurirja na priloženo telefonsko številko in se z njim dogovorite za točno uro dostave ali pa mu ob njegovem klicu sporočite, da paket dostavi v najbližji paketomat ali paketno trgovino. Tam Vas bo paket čakal 5 dni, nato pa bo vrnjen k nam.

Stroški pošiljanja:
Za vse pakete, ne glede na težo in način plačila znaša cena dostave 3.50€.  Nakup nad 50€ je odposlan brez stroškov pošiljanja. V primeru osebnega prevzema stroškov pošiljanja ni.

Neprevzem poslanega paketa: 
Če v roku 3 dni od poslanega blaga še vedno ne prevzamete paketa, boste od spletne trgovine Lenuhec.si prejeli sms sporočilo. Če po 5 dneh paketa ne prevzamete, bo le-ta vrnjen nazaj k nam, mi pa Vam bomo poslali račun za stroške pošiljanja, ki so nam nastali.

Menjava blaga:
Dostavna služba GLS nudi možnost zamenjave paketa ob dostavi prvotnega paketa na zelo enostaven način. Prodajalec izdela dodatno nalepko, ki jo poleg novega paketa izroči kurirju. S to nalepko potem kupec opremi paket, ki ga kurir prevzame ob dostavi in ga naslednji dan izroči prodajalcu. Stroški pošiljanja znašajo 7€ Če se kupec in prodajalec po predhodnem dogovoru dogovorita za osebno menjavo, stroškov za menjavo blaga ni.