3 delna posteljnina Counting Sheep

84.99 z DDV

Na zalogi pri dobavitelju

Šifra: 3dpCS Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Silvercloud tridelni set vsebuje:
1. varovalno obrobo iz 100% bombaža,
2. prešito odejo iz 100% bombaž in
3. odejico iz flisa. 

Varovalna obroba je bele barve, z aplikacijo bele ovčke, ki spi in zvezdic v nežno zeleni in turkizni barvi. V obrobo je zvezen napis “night night”.

Odejica iz flisa je bele barve, obrobljena s sivim robom. Na njej je aplikacija treh različno velikih ovčk, ki spijo. Največja ovčka je bele barve, s sivimi in turkiznimi zvezdicami. Srednje velika ovčka je sive barve, najmanjša pa bele barve s sivimi zvezdicami. V odejico je zvezen napis “baa baa”.

Prešita odeja je bele barve. Na spodnjem delu ima zvezdice v sivi, turkizni in nežno zeleni barvi. Na sredini je aplikacija treh različno velikih ovčk, ki spijo. Največja je bele barve, s sivimi in turkiznimi zvezdicami, sredinska je sive barve, najmanjša pa je bele barve s sivimi zvezdicami. Na vrhu sta oblaček in ptiček.

Posteljnina je primerna za novorojenčke, saj ne vsebuje težkih odej, gumbov ali zadrg in je narejena iz 100% bombaža. Je bele barve z motivom ovčk in paše k vsaki barvi sobe. Mamice, ki bi rade imele vse v stilu,  jo lahko kombinirajo z drugimi izdelki iz kolekcije Silvercloud Counting Sheep.

Mere:
1. varovalna obroba: 35 x 155 cm
2. odejica iz flisa: 100 x 120 cm
3. prešita odeja: 100 x 120 cm

Dodatne informacije

Znamka

Silvercloud

Barva

Bela, Siva, Turkizna, Nežno zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3 delna posteljnina Counting Sheep”