3 delni komplet 2v1 z obrobo kitko iz vaflja – Mavrice

99.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Opis

3 delni komplet 2v1 z obrobo kitko je odlična rešitev za vse starše, ki imajo radi večnamenske, kvalitetne in cenovno ugodne izdelke :). Zakaj? V kompletu najdete izdelke, ki bodo v uporabi dolgo časa in bodo rasli z Vašim otrokom.

Ni lepšega kot imeti štiri izdelka v enem, a ne :)? Ker so obrobe kitke must have vsake moderne mamice in tako dojenčkove sobice, so gnezdeca z obrobo kitko iz tkanine vafelj obvezna oprema vsake moderne mamice :)! Ko dojenček gnezdece preraste in več ni potrebe po njegovi uporabi, kitko samo spremenite v obrobo za posteljico in uporaba se veselo nadaljuje. Ležalno podlogo pa lahko dalje uporabljate kot blazino za pod ritko, previjalno podlogo,… Prav tako v kompletu prejmete tudi vzglavnik in odejico, ki ju lahko uporabljate od gnezdeca in vse do spanja v samostojni posteljici. Tako je to vse kar boste potrebovali v prvem letu otrokovega življenja.

Obroba kitka je na ležalni del pritrjena s posebnimi bombažnimi trakovi. Tako lahko ustvarite popolno ležišče za svojega dojenčka. Ležalna podloga je izdelana iz antialergijske in certificirane pene, debeline okoli 4cm. Preko nje je bombažna prevleka, ki se enostavno sname in samostojno opere v pralnem stroju. Obroba kitka je polnjena z mehkim in antialergijskim polnilom, ki ga sestavljajo mehka vlakna,
oblikovana v majhne kroglice z dodatnimi prezračevalnimi kanali (Eco-Fillball).

Kaj prejmete v kompletu?
1. gnezdece,
2. obrobo kitko,
3. vzglavnik,
4. odejico.

Mere:
Gnezdece:

– vzmetnica 75 x 45 cm,
– pena višine 4 c
Obroba kitka: 220cm 
Vzglavnik: 25 x 35 cm
Odejica: 60 x 90 cm 

Material:
100% bombažni saten in 100% bombažni vafelj 

Vzdrževanje: pred pranjem se mora ležalna pena odstraniti! Izdelki se lahko perejo na 30 – 40 stopinj celzija, na občutljivem programu. Posušiti se morajo na stojalu, ampak ne na direktnem soncu. Naše riporočilo je, da se obroba kitka odnese v čistilnico, lahko pa se tudi razkužuje s sprejem za suho pranje iz DM-a ali Mullerja.

Primerjava cen:
če se vsak izdelek kupi posebej: odšteli boste okoli od 142eur naprej
naš sestavljen komplet: 99.99 eur
koliko se privarčuje? okoli 42eur 

Izdelek je ročno narejen v EU in ima Oeko-tex certifikat. 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

3 delni

Vrsta izdelka

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
862 reviews