5 delni komplet Miki Miška

84.99 z DDV

Rok dobave 14 delovnih dni

Opis

Gnezdece ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,
– v voziček, kjer služi kot dodatna blazina in s tem absorbira udarce med sprehodom,…

Gnezdece lahko s seboj odnesete na potovanje, na obisk, k starim staršem, saj se zvije in zasede malo prostora. Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

Gnezdece je namenjeno dojenčkom od rojstva naprej pa do približno 8 mesecev starosti. V prvih mesecih gnezdece ali kokon stisnite kolikor je mogoče, da se doseže čim bolj tesen prostor. Kasneje pa lahko gnezdece popustite in ga začnete prilagajati otrokovi rasti in potrebam.

Material:
– gnezdece je 100% bombaža (blago s pikicami je lahko z malimi ali večjimi pikicami, odvisno od dobavljivosti samega blaga),
– polnilo je iz antialergijskega poliestra, kar pripomore k lahkotnosti in dihanju gnezdeca,
– ležišče je ležalna pena slovenskega podjetja.

XL VELIKOST:
– celotno gnezdece:
95×55 cm
– spalni del:
80×35 cm

Komplet vsebuje:
1. kokon (gnezdece),
2. dodatno prevleko za ležišče,
3. vzglavnik,
4. bombažno odejico
5. metuljček za oporo glave

Izdelek ima Oeko-tex certifikat in je ročno narejen v Sloveniji. 

Dodatne informacije

Velikost

Standardna velikost, XL velikost

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Sestavljen izdelek

5 delni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Trust Badge