5 delni komplet – Rigel Star

4.00 out of 5
(1 mnenje stranke)

68.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: 5dk-rigstar Kategorije: , ,

Opis

Gnezdece ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,
– v voziček, kjer služi kot dodatna blazina in s tem absorbira udarce med sprehodom,…

Gnezdece lahko s seboj odnesete na potovanje, na obisk, k starim staršem, saj se zvije in zasede malo prostora. Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

5 delni komplet zajema:
1.  obojestransko gnezdece za dojenčka,
2. obojestransko dodatno ležalno podlogo,
3. obojestranski vzglavnik,
4. obojestransko odejico,
5. obojestranski metuljček za oporo glave.

Dodatna ležalna podloga  je narejena iz visokega kakovostnega bombaža. Polnjeno je z antialerijsko silikonsko netkano tkanino, gramature 100g/m. Je lahka in zračna, ker je ključnega pomena za udobje novorojenčka. Omogoča zavarovanje ležišča gnezdeca in v primeru paranja je lažje oprati samo dodatno ležalno podlogo kot pa celotno gnezdece.

Metuljčka za oporo glave se lahko uporabi kasneje za oporo glave, ko dojenček leži na tleh in se igra v igralnem centru, lahko se pa ga uporabi tudi v jajčki oziroma lupinici ter v vozičku. Je obojestranski – na eni strani je 100% bombažni žamet, na drugi strani je 100% bombaž. Polnjena je z antialergijskim polnilom, zaradi tega je primerna tudi za alergike.

Vzglavnik in odejica sta polnjena z antialergijskim polnilom. Vzglavnik je nizek, visok največ 2 cm in je tako primeren za majhnega dojenčka, ki ne sme imeti visokih vzglavnikov. Vzglavnik je namenjen zaščiti ležišča pred umazanijo, kot je na primer polivaje.

Mere:
– gnezdece 60 x 90 cm, ležalni del 30 x 70 cm,
– metuljček za opore glave 25 x 30 cm,
– vzglavnik 25 x 30 cm,
– odejica 50 x 75 cm,
– dodatna ležalna podloga 30 x 70 cm.

Gnezdece se popolnoma odveže, zaradi tega se njegova uporaba podaljša. 

Vzdrževanje: 
– strojno pranje na nežnem programu pri 30°C,
– uporabijo se naj blagi in za dojenčke primerni detergenti,

– ne uporabljajte belila in ne sušite v sušilnem stroju.

Vsi izdelki so izdelani iz materialov najvišje kakovosti. So ročno narejeni v Evropski Uniji z ljubeznijo do dojenčkov. Izdelki imajo Oeko – Tex certifikat.

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Sestavljen izdelek

5 delni

1 mnenje za 5 delni komplet – Rigel Star

 1. 4 out of 5

  Anonimno (preverjena stranka)

  Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

  Naročen je bil 5 delni cozy dreams:

  Plus:
  + praktičnost gnezdeca za na pot skupaj z dodatki
  +lepa in kvalitetna zadeva

  Minus:
  -gnezdece nima prevleke, ki bi šla samostojno v pranje, tako mora iti v pranje celo gnezdece.
  -ni embalaže kamor bi se lahko pospravilo gnezdece, ko si na poti

  • Teja Šavli (vodja trgovine)

   Spoštovani,
   najlepša hvala za Vaš odziv. Veliko nam pomeni, da s tem pomagate našim bodočim strankam.

   K 5 delnemu kompletu je priložena dodatna ležalna oziroma zaščitna podloga. Njen namen je, da se z njo zaščiti ležišče gnezdeca in, da se lahko samostojno le ta pere v stroju, v primeru polivanja dojenčka, v kolikor premoči pleničk ali pride do kakšne druge nezgode,… Torej njen namen je, da umazanija ne pride na samo gnezdece, ampak na to podlogo in se potem opere le ta. Res pa je, da so to gnezdeca, ki nimajo snemljive prevleke. Iz vidika uničevanja pršic je to kar plus, da se prepere tudi polnilo.

   Hvala, da ste opozorili glede embalaže. Na tem mestu bi rada povedala, da smo se z novim letom z družinskim podjetjem Bellochi dogovorili, da bo k vsakemu gnezdecu in kompletu priložilo tudi vrečo za shranjevanje gnezdeca. Brez problema pa Vam zdaj zrihtam bombažno Lenuhec.si vrečko in Vam jo jutri probam takoj odposlati, v kolikor imam kakšno na zalogi, če pa ne pa jo bom dala delati k naši šivilji :).

   Želim Vam vse dobro, lepe praznike in Vas lepo pozdravljam,
   Teja Šavli (Lenuhec.si)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
820 reviews