Gnezdece (obroba) z vzglavnikom za oblikovanje glavice – ptice in listje + gratis odejica 75x100cm

39.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: G(o)zvzog-ptili Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Gnezdece obroba je primerna za tiste starše, ki bi radi, da se dojenček počuti varnega v gnezdecu in se v njem tudi stiska, a bi radi, da spi direktno na jogiju in ne na antialergijski peni. Obroba gnezdece pa ima zraven prišit tudi vzglavnik, ki ima v sredini oblikovano takšno obliko – okroglo obliko, s katero se prepreči deformacija dojenčkove glavice, kajti ravni vzglavniki lahko do 6 meseca povzročijo zaležano glavico, v kolikor dojenček zelo rad spi na hrbtu. Druga funkcija tega gnezdeca pa je, da se lahko uporabi v košari vozička. Tako bodo stranice ščitile in dajale dojenčku oporo za varno spanje na boku, v primeru spanja na hrtbu pa bo za glavico poskrbel vzglavnik, ki bo tudi ublažil dražljaje vožnje. Dojenček pa se bo počutil varnega in kot da spi doma v gnezdecu tudi med vozičkanjem.

Lastnosti:
– gnezdece obrobo lahko namestite v košaro vozička in s tem preprečite tresljaje, dojenčku pa zagotovite mirno spanje na boku in, da se na sprehodu počuti varnega ter zdrži v mirnem spancu dlje časa,
– obrobo gnezdece lahko namestite direktno na vašo posteljo in tako dojenček spi na jogiju ter v lastni spalni enoti, vi pa se ne boste rabili bat, da bi dojenčka med spanjem poškodovali,
– obrobo gnezdece se lahko s seboj odnese k starim staršem, na potovanje,…
– namesti se jo lahko v Mojzesovo košaro, zibelko, kinderpet… in se z njo dojenčku zagotovi še dodatno varnost in toplino.

Obroba gnezdece je namenjena otrokom od rojstva naprej in pa vse dokler jo bodo potrebovali.

Material: 100% bombaž, polnilo je iz antialergijskih silikonskih kroglic.

Vzdrževanje: lahko se operev pralnem stroju na 30 stopinj celzija, največ 800 centrifugirnih vrtljajev. Ne sme se sušiti v sušilnem stroju.

Izdelek ima Oeko-tex certifikat (blago in polnilo).

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

Oblika

Brez ležišča

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
858 reviews