- 40%

Gnezdece z regratovimi lučkami in metuljčki – pink

29.9938.99 z DDV

Počisti
Šifra: Gzrrlim-pin Kategorija: Oznaka:

Opis

Gnezdece ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,
– v voziček, kjer služi kot dodatna blazina in s tem absorbira udarce med sprehodom,…

Gnezdece lahko s seboj odnesete na potovanje, na obisk, k starim staršem, saj se zvije in zasede malo prostora. Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

Gnezdece je namenjeno dojenčkom od rojstva naprej pa do približno 6 mesecev starosti. V prvih mesecih gnezdece ali kokon stisnite kolikor je mogoče, da se doseže čim bolj tesen prostor. Kasneje pa lahko gnezdece popustite in ga začnete prilagajati otrokovi rasti in potrebam.

Material:
-podloga kokona ali gnezdeca je iz 100% bombaža in se lahko pere v pralnem stroju na 30 stopinj celzija,
– polnilo je iz antialergijskega poliestra, kar pripomore k lahkotnosti in dihanju gnezdeca,

Zunanje mere: 
– širina 61 cm
– dolžina 90 cm (do 95 cm)

Notranje mere:
– dolžina 65 cm
– širina 30 cm

Izdelek ima vse potrebne certifikate, soglasja, je antialergijski, iz 100% bombaža in ima Oko-Tex standard 100 / TUV.

Komplet z dekico vsebuje:
1. kokon (gnezdece),
2. enako barvno kombinacijo Minky dekice, v velikosti 75 x 100 cm. Dekica je na eni strani iz 100% bombaža, s potiskom slončkov, na drugi strani pa iz pliša, enobarvna. Ima vse potrebne certifikate, soglasja, je antialergijska in ima Oeko-Tex standard 100/TUV. 

Dodatne informacije

Dekica

Komplet brez dekice, Komplet z dekico

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

2 delni

Vrsta izdelka

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
758 reviews