Kolekcija gozdne živali – medvedek

64.9974.99 z DDV

Počisti

Opis

Gnezdece ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,…

 

Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

Gnezdece je namenjeno dojenčkom od rojstva naprej pa do približno 8 mesecev starosti (zavezano), ker se pa spodaj odveže, se lahko njegova uporaba podaljša in je gnezdece v uporabo kolikor dolgo otroček želi. V prvih mesecih gnezdece ali kokon stisnite kolikor je mogoče, da se doseže čim bolj tesen prostor. Kasneje pa lahko gnezdece popustite in ga začnete prilagajati otrokovi rasti in potrebam.

Material:
– ležišče je iz poliuretanske pene slovenskega podjetja,
– polnilo je iz antialergijskega poliestra, kar pripomore k lahkotnosti in dihanju gnezdeca in ima Oeko-Tex certifikat,
– zaščitna ležalna podloga je na eni strani iz 100% bombaža, na drugi strani pa iz Minky pliša. 

Dimenzije:
– celotno gnezdece: 95×55 cm,
– spalni del: 80×35 cm
Po dogovoru oziroma glede na željo se lahko dogovorimo tudi za druge dimenzije. 

Izdelek ima Oko-Tex certifikat ter je ročno zašito in narejeno v Sloveniji.

Komplet z odejico in vzglavnikom vsebuje:
– gnezdece z dodatno ležalno/zaščitno podlogo basic ALI z medvedjimi,
– obojestransko odejico ali obojestransko odejico z medvedjimi ušesi,
– obojestranski vzglavnik z medvedjimi ušesi (vzglavnik ni polnjen s polnilom, zaradi priporočil, da se novorojenčka oziroma dojenčka odlaga na ravno podlago).

Dodatne informacije

Barvna kombinacija potiskanega blaga

Medvedek krem, Medvedek mint, Medvedek svetlo siva-mint

Odejica in vzglavnik

Komplet brez odejice in vzglavnika, Komplet s krem obojestransko odejico in vzglavnikom, Komplet s krem obojestransko odejico z medvedjimi ušesi in vzglavnikom, Komplet z mint obojestransko odejico in vzglavnikom, Komplet z mint obojestransko odejico z medvedjimi ušesi in vzglavnikom, Komplet s svetlo sivo-mint obojestransko odejico in vzglavnikom, Komplet s svetlo sivo-mint obojestransko odejico z medvedjimi ušesi in vzglavnikom

Oblika gnezdeca

Gnezdece basic – brez ušes, Gnezdece z medvedjimi ušesi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kolekcija gozdne živali – medvedek”