- 5%

Kuhinjski pomagalček Scandi – bel

141.55 z DDV

Rok izdelave 14 - 21 delovnih dni

Šifra: KpSC-bel Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Vključite svoje otroke v preproste kuhinjske dejavnosti in z njimi delite skrivnosti kuhanja. Naš leseni kuhinjski pomagalček bo vašemu otroku omogočil varno in enostavno doseganje kuhinjskega pulta. Tristopenjska nastavitev višine pomeni, da lahko kuhinjski pomagalček v vaši kuhinji ostane več let in tam služi svojemu namenu. Najvišjo ploščad lahko uporabljajo malčki, ki so se šele naučili samostojne drže, najnižja stopnja pa je primerna za starejše otroke, dokler je ne prerastejo. Naš kuhinjski pomagalček zagotavlja skupno veselje pri vsakodnevnih opravilih. Zdaj vam ni treba več premakniti stola k pultu ali posaditi otroka na mizo in pri tem paziti, da bi se otrok poškodoval! Poskrbite, da bo vaš otrok med skupnim kuhanjem varen in okrepite njegov občutek neodvisnosti.

Ta stabilen kuhinjski pomagalček je izdelan iz brezove vezane plošče, ki je odporna na vlago in obrabo in je obojestransko prevlečena z melaminsko prevleko. Enostavnost belih gladkih stranic in vidnih lesenih robov spominja na skandinavski minimalizem.

Material: brezova vezna plošča, stranice obložene z melaminom, naoljeni robovi

Mere: 
– skupna višina: 90 cm
– širina: 39 cm
– globina stopnice: 52 cm
– debelina plošče: 1,6 cm

Kuhinjski pomagalček ima nastavljivo platformo, torej, da lahko višino pomagalčka prilagodite višini vašega otroka: 20 cm – 30 cm – 40 cm, merjeno od tal.

Izdelek je ročno narejen v EU – Poljska! 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Dizajn

Skandinavski

Material

Breza

Spol

Unisex

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
840 reviews