- 20%

Leseni gugalnik s toboganom 7v1

5.00 out of 5
(1 mnenje stranke)

143.99 z DDV

Rok dobave 14 delovnih dni

Opis

Gugalnik s toboganom je izdelan iz kvalitetnega slovenskega lesa, prebarvan z naravnim oljem in namenjen otrokom od prvega leta starosti dalje. V vsakem obdobju bo otroku prinesel mnoge radosti, saj ga otroci lahko uporabljajo na različne načine:

1. KOT GUGALNIK

Guganje je vedno zabavno. Spodbujajmo svojega otroka, da uporablja domišljijo. Gugalnik lahko služi kot gusarska ladja ali kot »Aladinova preproga«…naj se zaguga v svet domišljije.

2. KOT PLEZALO

Gugalnik služi tudi kot plezalo. Majhni otroci si bodo ob plezanju pomagali z rokami, tisti večji, bodo gugalnik lahko preplezali brez rok. Urimo otrokovo ravnotežje, iznajdljivost in gibčnost.

3. KOT POČIVALNIK

V gugalnik lahko vstavimo poljubne blazine in ga naredimo udobnega za poležavanje in branje, listanje knjigic. Tako pripravljen ležalnik bo kar vabil vašega otroka, da se zaziba v svet pravljic, ob knjigah, ki mu jih ponudite.

4. KOT IGRALO S TOBOGANOM

Vašemu gugalniku je dodan tudi tobogan. Tobogan lahko pritrdite na različne višine- glede na otrokove želje in sposobnosti. Zabavno spuščanje avtkov, žog in različnih predmetov po toboganu je vedno zanimiva igra. Predlagamo, da otroku s kredo na tobogan narišete cesto ali ovire, da bo igra še bolj zanimiva, sam pa naj planira pristanek

5. KOT ŠOTOR

Gugalnik prekrite z lahko tkanino in ustvarite otroku svojo majhno hišico v katero se lahko umakne in sanja o svojem svetu.

6. KOT MIZICA

Gugalnih se hitro spremeni v igralno površino na katero lahko otrok naloži svoje najljubše igračke.

7. KOT BACKBEND

Za vse mamice in očke, ki prakticirate jogo, je gugalnik odličen pripomoček za rastez hrbtnih mišic. Služi kot- v jogi poznan pripomoček- backbend.

Izdelek vsebuje elemente Montessori (vse na višini otroka) in Waldorfske pedagogike (les). V skrbi za naravo, je izdelek pakiran brez plastičnih snovi.

Mere: D900 x Š450 x V480 cm

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

2 delni

Vrsta izdelka

1 mnenje za Leseni gugalnik s toboganom 7v1

  1. 5 out of 5

    Maja B. (preverjena stranka)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Odličen izdelek

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Trust Badge