Mala steklenička (120ml)

3.00 out of 5
(1 mnenje stranke)

17.80 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: MBms120ml Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Mixie Baby je najboljša steklenička za dojenčke, utrujene in aktivne starše ter stare starše. Ima slogan napolni, pritisni in zmešaj. Zakaj? Zaradi tega, ker pripravimo Mixie baby stekleničko zdaj in jo zmešamo kasneje. Najprej dodamo v namenski predalček adaptirano mleko in ga zapremo s pokrovčkom. Dodamo vodo (najbolje, da dodamo bolj toplo vodo, če si na primer izračunamo, da bo steklenička stala 2 ali 3 ure) ali pa jo vlijemo pred obrokom, flaško pa lahko kasneje segrejemo tudi v mikrovalovni pečici. Ko je dojenček lačen pritisnemo gumb na dnu plastenke, da se prah za adaptirano mleko sprosti in nato pretresemo stekleničko, da se mleko dobro premeša z vodo. Grudice ne bodo nastale to pa zaradi tega, ker pokrov namenskega predalčka za adaptirano mleko deluje kot prosto plavajoča mešalka, ki prepreči nastanek grudic. Deluje kot agitator in pomaga razbiti vse grudice z le nekaj pretresanja.

Lastnosti Mixie Baby stekleničke:
– brez BPA, PVC-ja in ftalatov,
– uporabniku prijazna oblika stekleničke,
– 100% silikonski nastavki ki preprečujejo kolike,
– omogoča predhodno pripravo obroka. Ko je dojenček lačen samo pritisnete gumb na dnu stekleničke in premešate,
– patentiran nepredušen predal za adaptirano mleko,
– pokrov predalčka deluje kot prosto plavajoče mešalo za temeljito mešanje,
– steklenička je pralna v pomivalnem stroju in varna za pogrevanje v mikrovalovni pečici,
– steklenička je kompatibilna z drugimi cuclji (Dr. Brown, MAM, NUK). *Opomba: pri uporabi NUK cuclja z Mixie stekleničko moramo paziti, saj je pri NUK cucljih luknja na strani cuclja, zato jo je treba pokriti s prstom med mešanjem. Pri uporabi NUK cuclja z Mixie stekleničko, mora biti plastenka v pokončnem položaju, da se prepreči razlitje vode iz NUK cuclja.

Komplet vsebuje:
– stekleničko Mixie Baby 120 ml,
– cucelj stopnje 1 (od 0 m+),
– navodila za uporabo ter splošna opozorila.

Izdelek skladen z direktivo ES EN 14350 (Izdelki za otroke in nego otrok – Pripomočki za pitje – Del 1: Splošne in mehanske zahteve in preskusi). 

Dodatne informacije

Znamka

Mixie Baby

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

Barva

Nežno zelena, Oranžna, Bela

Količina

120 ml

1 mnenje za Mala steklenička (120ml)

 1. 3 out of 5

  Sanja Vujinovic (preverjena stranka)

  Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

  Vse super samo flaske ne zadrzijo toploto kot je opisano…. voda se shladi tako kot pri vseh flaskah. ?

  • Teja Šavli (vodja trgovine)

   Spoštovana ga. Sanja,
   najlepša hvala za oddano mnenje. Iskreno se opravičujem za nesporazum, ampak pri stekleničkah ni napisano, da zadržijo toploto, ampak je napisano, da se priporoča, da v kolikor bo steklenička stala 2 ali več ur, da se doda toplejša voda ali pa se jo potem segreje v mikrovalovni pečici – Citiram iz strani: “Dodamo vodo (najbolje, da dodamo bolj toplo vodo, če si na primer izračunamo, da bo steklenička stala 2 ali 3 ure) ali pa jo vlijemo pred obrokom, flaško pa lahko kasneje segrejemo tudi v mikrovalovni pečici.”.

   Sama Vam svetujem, da si flaško s toplo vodo in mlekom pripravite in si jo daste na primer v termo ovoj za stekleničke, da Vam zadrži toploto (če na primer greste na pot) ali pa se vlije zares vrela voda, ki pa se potem nekako ohladi na idealno temperaturo v daljšem času.

   Želim Vam vse dobro in Vas lepo pozdravljam,
   Teja (Lenuhec.si)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
842 reviews