- 20%

Milestone podloga za slikanje – Shooting Star

19.99 z DDV

Rok dobave 14 delovnih dni

Opis

Milestone podloga za slikanje je odličen produkt za spremljanje napredka vaših dojenčkov in ustvarjanje osupljivih slik ter spominov. Vaš dojenček raste super hitro in ta preproga vam lahko pomaga ujeti tiste najbolj pomembne trenutke od rojstva do mesecev in celo let!

Milestone podloga za slikanje je dovolj velika, da k že dodanim rekvizitom za slikanje dodate še svoje. Podarite jo lahko kot darilo za Baby shower ali ob rojstvu otroka, saj je zapakirana tudi v škatlo, ki omogoča, da lahko darilo lažje zavijete in pripravite za obdaritev.

Nekaj načinov uporabe Milestone podloge za slikanje: 
– služi lahko kot ozadje za slikanje,
– uporabi se lahko kot odejica za otroški voziček, posteljico, gnezdece, Mojzesovo košaro,…,
– kasneje lahko služi kot igralna podloga,…

Material: visokokakovosten flis, gramature 250/m2, ki ne vsebuje strupov in škodljivih snovi. Material je primeren za nežno in občutljivo otroško kožo. Pri izdelavi je uporabljena visokokakovostna metoda tiskanja, zaradi tega bo dizajn ostal svetel in živahen.

Velikost: 100 x 70 cm

Nekaj o našem družinskem podjetju: Kindervalley je eno najbolj zaupanja vrednih mednarodnih blagovnih znamk, z več kot 30 let izkušenj na področju izdelkov za dojenčke in otroke. Podjetje razume velik pomen svojih strank in se ponaša s proizvodnjo in dostavo najboljših možnih izdelkov za otroke, po dostopnih cenah. V družinskem podjetju imajo stroge postopke testiranja, materiali pa so posebej izbrani, da so za Vašega otroka varni in udobni. So vodilni na Angleškem trgu, z uporabo njihovih izdelkov pa se lahko pohvali tudi kraljeva družina.

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

3 delni

Vrsta izdelka

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Trust Badge