Moja prva ninica Kaloo – bel zajček

25.99 z DDV

Ni dobavljivo

Šifra: MpnK-beza Kategoriji: ,

Opis

Najlepše prvo darilo, ki ga lahko dojenček prejme je tolažilna ninica. Le to bo lahko dojenček stiskal k sebi in se bo počutil varnega. Tolažilna ninica bo postala njegov najboljši prijatelj. Ninice Kaloo prihajajo iz Francije. So ljubke tolažilne ninice, zasnovane tako, da se lahko nanje priveže tudi dudica. Prikupnega zajčka bo zagotovo vzljubil vsak dojenček :)!

Tolažilne ninice Kaloo zajčki prihajajo iz vodilne kolekcije, ki temelji na edinstveni teksturi z mikro vlakni. Zajček Doudou je tako na dotik mehak, zapakiran pa je v prečudovito darilno škatlo. Tako je lahko tolažilna ninica prečudovito darilo ob rojstvu otroka ali pa za baby shower. Ker je mehak ga bodo majhne rokice zagotovo z lahkoto prijele in stisnile k sebi. Zajček ima tudi bombažni trak, s katerim je mogoče na tolažilno ninico pritrditi dudo, ki bo ves čas ob dojenčku. Prav tako pa lahko starši na satenast trak tudi napišejo otrokovo ime, da se ninica ne zamenja ali izgubi v vrtcu, na obiskih,…

Velikost tolažilne ninice: 20 cm.

Velikost darilne škatle: 22,6 x 22,6 cm.

Vzdrževanje: ninica se lahko opere v pralnem stroju na 30 – 40 stopinj celzija in nato posuši na stojalu za sušenje perila.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.