- 15%

Montessori leseni plezalni trikotnik

152.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: Mpltr Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Montessori leseni plezalni trikotnik ima tri različne lesene stranice – kvadrate, kroge ter letve, kar pomeni, da igranje ne bo nikoli dolgočasno! Možnosti uporabe igrače je veliko, saj je, kot veste, otroška domišljija neomejena. Ne služi samo kot plezalna lestev, ampak je lahko tudi šotor, skrivališče.

Redne vaje na lestvi prispevajo k razvoju določenih mišičnih skupin in povečajo gibljivost hrbtenice in sklepov. Trikotnik pomaga krepiti kite in vezi, tako da lahko malčki odraščajo zdravi in ​​uživajo v dobri fizični kondiciji v prihodnosti.

Montessori leseni plezalni trikotnik je ročno izdelan iz visokokakovostnega brezovega lesa, zaradi česar je trpežen in stabilen. Popolnoma zaobljeni robovi zagotavljajo varnost med uporabo.

Material: brezov vezan les.

Teža: 15 kg

Višina trikotnika: 61 cm
Podstavek: 70×61 cm
Debelina stranic: 1,8cm
Premer palice: 3 cm
Barva: naravna
Montaža: izdelek je pripravljen za samosestavo. Navodila za uporabo priložena k paketu.

VARNOSTNA OPOZORILA! Igrača je priporočljiva za otroke stare 3 leta ali več. VEDNO opazujte svojega otroka, kako se igra na trikotniku.

Izdelek je ročno narejen v delavnici na Poljskem (EU). Z delavnico imamo dogovor, da se izdelki odpošiljajo direktno na Vaše naslove. V kolikor bi izdelek potrebovali prej, kot je naveden rok, nas lahko brez problema kontaktirate na teja@lenuhec.si ali pa v opombo napišete le to. Hvala!

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Material

Brezov les

Sestavljen izdelek

Samostojen

Starost dojenčka

3+

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
862 reviews