Otroška mizica s sedom 2v1

116.99 z DDV

Rok dobave 14 delovnih dni

Opis

Otroška mizica s sedom je namenjena otrokom do 6 leta. Mizica nudi udobno površino za ustvarjanje,  prilagojeno otrokovi velikosti in potrebam po principu Montessori pedagogike. Je lahka in kompaktna  in jo odrasla oseba lahko prenaša tja, kjer jo potrebujete. Dodatna zaščita na delavni površini prepričuje zdrs barvic in pripomočkov za ustvarjanje iz mize. Pod mizico se skriva tudi polička, kamor lahko otrok odloži pripomočke, ki jih trenutno ne uporablja.

Tehnične lastnosti:

  • mere : 47x56x50 
  • material: TOPOL 
  • premaz: olje 
  • Največja priporočena teža za uporabo otroške mizice s sedom je 30kg . Izdelek ne izpostavljajte vročini, vlagi,  mrazu ali drugim vremenskim pojavom. Otroško mizico s sedom boste prejeli že sestavljeno in je primerna za  takojšno uporabo.

    Otroško mizico s sedom naj otrok uporablja pod stalnim nadzorom staršev ali odrasle osebe -samo v namen za katerega je predvidena ( sed- za sedenje, mizica- za odlaganje, risanje in igro), le tako se lahko preprečijo poškodbe pri uporabi. Delavna površina je obdelana tako, da jo lahko očistite z mokro krpo.

    Izdelek je delno ročno delo. Možna so odstopanja med enakimi izdelki.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

2 delni

Vrsta izdelka

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…