PREMIUM gnezdece z unikatnim potiskom – Sage Green

5.00 out of 5
(1 mnenje stranke)

89.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: Pgzdzup-SaGr Kategoriji: ,

Opis

Gnezdece za dojenčka ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,
– v voziček, kjer služi kot dodatna blazina in s tem absorbira udarce med sprehodom,…

Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

Gnezdece je namenjeno dojenčkom od rojstva naprej pa do približno 8 mesecev starosti (zavezana). V prvih mesecih gnezdece ali kokon stisnite kolikor je mogoče, da se doseže čim bolj tesen prostor. Kasneje pa lahko gnezdece popustite in ga začnete prilagajati otrokovi rasti in potrebam.

Lastnosti premium gnezdeca:
– se popolnoma odvežejo = podaljša se uporaba, saj lahko ima večji otrok noge ven, še vedno pa se stiska in si v gnezdecu,
– ima zadrgo, da se ležalna pena vzame ven = lažje pranje,- ležalna pena je narejena iz elastične poliuretanske pene, evropskega proizvajalca ležišč, je ravna in je debeline 2.5 cm,
– ležalna pena je ustrezne gostote, kar omogoča fiziološko pozicioniranje otrokovega telesa,
novost je obroba gnezdeca, ki ni polnjena s silikonskim polnilom, ampak je obroba iz elastične in dihajoče pene, ki zagotavlja še bolj trdno obliko gnezdeca in zaščito otroka v njem. Ker je bolj zračna kot antialergijsko silikonsko polnilo, je dobila tudi zeleno luč s strani pediatrov, da zmanjšuje SNSD,
– z zadrgo se sname celotna prevleka iz gnezdeca in se lahko opere le – ta, 

– h gnezdecu je dodan še trak za zaščito in skritje vrvice, da se vanj otrok ne bi zapletel med premikanjem in spanjem.

Mere: celotno gnezdece je mer 90 x 46 cm, notranji del pa 70 x 28 cm (+/- 2 cm).

Material: 100% bombaž z unikatnim potiskom, Velvet. Antialergijsko silikonsko polnilo.

Vzdrževanje: ležalna pena se vzame ven, kokon pa se brez nje opere na 30 stopinj celzija, na maksimalno 800 centrifugirnih obratih. Posuši se naj raztegnjen na stojalu in ne v sušilcu!

Izdelek je ročno narejen v EU, ima Oeko-tex certifikat ter unikatni potisk, ustvarjen v podjetju. 

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

1 mnenje za PREMIUM gnezdece z unikatnim potiskom – Sage Green

  1. 5 out of 5

    Špela (preverjena stranka)

    Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

    Zelo kvalitetno narejeno, lepo, spodnja blazina mehka, ampak čvrsta. Nekoliko dolg rok izdelave, a je vseeno prišlo pravočasno.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
862 reviews