Akcija!

Premium vodoodporna zimska vreča z zaščito za nogice in protizdrsnim sedečim delom – Dark Garden

69.99 49.99 z DDV

Rok izdelave 14 dni

Opis

Privoščite vašemu dojenčku premium zimsko vrečo, priznanega družinskega podjedtja CocoBird. Izjemno topla in udobna zimska vreča je zasnovana čisto po željah staršev. Zaradi vodoodpornega materiala ponavadi zimske vreče drsijo, a ta zimska vreča ima na zunanjem, sedežnem delu protizdrsno podlogo. Prav tako ima v predelu nogic vodoodporno zaščito, da se vreča ne umaže. V primeru, če pa se, se samo obriše z vlažno krpo in vreča je ponovno čista :)!

Zimska vreča je narejena iz vodoodpornega materiala. Polnjena je z antialergijskim polnilom, ki diha, a hkrati zelo dobro greje, tako, da je vreča primerna še za kako nizke zimske temperature. Notranjost je narejena iz elegantnega, visokokakovostnega minky pliša. Zimska vreča se zapira z zadrgo, ki se odpre na vsaki strani. Prav tako ima pri vratu podaljšek, da se lahko dojenčka zapre čisto do vrha – brade ali pa se z dvema gumbkoma pripne nižje, da dojenčku ne bo preveč toplo. Primerna je od novorojenčka naprej in pa nekje do 24 mesecev starosti. Ima luknje za 5 točkovni sistem, kar pomeni, da ustreza večini vozičkov, ki so na tržišču.

Dimenzije:
– dolžina: 90 cm (+/- 2 cm)
– širina: 50 cm (+/- 2 cm)

Vse tkanine in dodatki imajo Oeko-Tex certifikat razreda I! 

Vzdrževanje: 
– pranje v pralnem stroju na 30 stopinj celzija, max 800 centrifugnih vrtljajev,
– ne sme se sušiti v sušilnem stroju! 

Občasno jo je potrebno impregnirati, da se zaradi pranja ponovno vzpostavi vodoodporni in zdrsni učinek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Premium vodoodporna zimska vreča z zaščito za nogice in protizdrsnim sedečim delom – Dark Garden”