Set antialergijskega vzglavnika in odeje s črtami – lavender

34.9936.99 z DDV

Počisti
Šifra: Saviosč-lav Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Vzglavnik je dimenzije 40 x 60 cm in je obšit z varnostnimi šivi. Višina vzglavnika je v skladu s priporočili neonatologov in pediatrov in zaradi tega zagotavlja otrokom zdrav spanec (priporočilo: novorojenčki in kasneje dojenčki naj na začetku, ko spijo na boku, spijo brez vzglavnika). Oprati ga je mogoče na 60 stopinj celzija in posušiti v sušilnem stroju. Odeja je dimenzije 90 x 120 cm ali 100 x 135 cmin  je obšita z varnostnimi šivi. Oprati jo je mogoče na 60 stopinj celzija in posušiti v sušilnem stroju.

O polnilu in tkanini vzglavnika in odeje:
Polnilo in tkanina sta namenjena dojenčkom in otrokom z občutljivo kožno, ki je nagnjena k alergijam. Vse je bilo razvito v sodelovanju z dermatologi in tako ne polnilo kot tkanina ne vsebujeta umetnih barvil, škodljivih kemikalij in težkih kovin. 
1. POLNILO: je lahko, puhasto in ne povzroča alergij. Izdelano je iz silikonskih, stisnjenih in votlih vlaken iz poliestra,
2. TKANINA: je mehka in zračna iz nežnih mikrovlaken s formulo MicroTouch.

Izdelek ima pozitivno mnenje NIH HŽ/C/00521/10 in certifikat v skladu z  Öko-Tex Standard 100, ki potrjuje, da izpolnjuje najstrožje zahteve ekoloških izdelkov, ki so primerni za otroke.

Dodatne informacije

Velikost odeje

90x120cm, 100x135cm

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

2 delni

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Trust Badge