Set antialergijskega vzglavnika in odeje

34.9936.99 z DDV

Počisti
Šifra: Savid Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Vzglavnik je dimenzije 40 x 60 cm in je obšit z varnostnimi šivi. Višina vzglavnika je v skladu s priporočili neonatologov in pediatrov in zaradi tega zagotavlja otrokom zdrav spanec (priporočilo: novorojenčki in kasneje dojenčki naj na začetku, ko spijo na boku, spijo brez vzglavnika). Oprati ga je mogoče na 60 stopinj celzija in posušiti v sušilnem stroju. Odeja je dimenzije 90 x 120 cm ali 100 x 135 cmin  je obšita z varnostnimi šivi. Oprati jo je mogoče na 60 stopinj celzija in posušiti v sušilnem stroju.

O polnilu in tkanini vzglavnika in odeje:
Polnilo in tkanina sta namenjena dojenčkom in otrokom z občutljivo kožno, ki je nagnjena k alergijam. Vse je bilo razvito v sodelovanju z dermatologi in tako ne polnilo kot tkanina ne vsebujeta umetnih barvil, škodljivih kemikalij in težkih kovin. 
1. POLNILO: je lahko, puhasto in ne povzroča alergij. Izdelano je iz silikonskih, stisnjenih in votlih vlaken iz poliestra,
2. TKANINA: je mehka in zračna iz nežnih mikrovlaken s formulo MicroTouch.

Izdelek ima pozitivno mnenje NIH HŽ/C/00521/10 in certifikat v skladu z  Öko-Tex Standard 100, ki potrjuje, da izpolnjuje najstrožje zahteve ekoloških izdelkov, ki so primerni za otroke.

Dodatne informacije

Znamka

MAMO TATO

Barva

Bela

Velikost

90x120cm, 70x140cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.