- 40%

Spalna vreča s tkanino vafelj – Safari zebra

20.99 z DDV

Ni dobavljivo. Hvala za razumevanje.

Šifra: Svstvsafzeb Kategorije: , ,

Opis

Spalne vreče otroku nudijo toplino, varnost in pravilen razvoj. Primerne so tako za vse tiste otročke, ki se odkrijejo, a jim je potem ponoči hladno, zaradi tega pa posledično nemirno spijo.

Spalna vreča je narejena iz najkakovostnejših materialov. Zunanja in notranja plast sta iz 100% vrhunskega bombaža. Vmes so uporabili posebno polnilo iz puhaste silikonske netkane antialergijske tkanine. Posebej izbrana debelina netkane tkanine zagotavlja najboljše toplotne parametre, brez nevarnosti pregrevanja otroka. Spalno vrečo lahko uporabljate skozi vso leto.

Spalna vreča ima specializirano  obliko, na podlagi katere se lahko otrok prosto giba med spanjem. To je izredno pomembno za pravilen razvoj malčka.

Spalna vreča ima varne in udobne naramnice, ki se zaprejo s pritiskačem. Ob strani ima vsaka spalna vreča zadrgo. To omogoča, da lahko otroka udobno previjemo tudi med spanjem, ne da bi ga pri tem zbudili.

Spalna vreča se lahko uporablja tudi v košari vozička.

Material: 100% bombaž, ki ima Oeko-tex certifikat. Spalna vreča zagotavlja ustrezno kroženje zraka in termoregulacijo. 

Velikosti: 0 – 18 mesecev (do velikosti cca 90 cm).

Vzdrževanje: strojno pranje pri 30 stopinjah, občutljiv program, maksimalno 800 centrifugirnih obratov . Spalna vreča se naj posuši obešena na obešalniku.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
858 reviews