Tekstilne štampiljke “ŽIGI PODPISANO – OZNAČENO”

28.00 z DDV

Žigi označi vso vredno bog-ne-daj-da-se-izgubi lastnino. Naj se stvari iz vrtca, šole, treninga, tabora in kolonije vedno vrnejo domov :)!

Žigi je TRAJNOSTNI IZDELEK, ki je ROČNO NAREJEN v SLOVENIJI! 

Počisti
Šifra: ŽigiTŠ Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Rok izdelave: Žigi štampiljka je ročno narejena v slovenskem tradicionalnem podjetju Sitar. Rok izdelave je 1 teden. Izdelki se pošiljajo direktno iz delavnice.  Ker je čas pred šolo in vrtcem, se bodo pri Sitarju potrudili, da bodo vsa naročila šla na pot v prihajajočem tednu od 27.08. – 01.9.2023. 

Kaj vsebuje ŽIGI KOMPLET?
– štampiljko z izbrano grafiko + imenom (Žigi označi tudi oblačila. Nič bat, perite na 90oC, Žigi ostaja. Madeži izginejo),
– nalepke za označevanje stvari (nalepke prenesejo tudi pomivalca do 60oC),
– mošnjiček iz blaga za shranjevanje 

Zažigajte skupaj, mlajši otroci naj bodo pri uporabi izdelka v družbi odraslega. Želimo vam čim manj izgubljenih stvari in podpisanih sten. Ups …

Stisneš in natisneš! Voila! Podpisano in označeno! Žigi je enostaven za uporabo.

Označi zvezke, knjige, risbice, čevlje, copate, igrače, posode za malico, stekleničke za vodo, barvice, flomastre …

Za vsak slučaj lahko stisneš enega na čelo. Žigija ali poljubček. Črnilo je namreč dermatološko testirano in zadostuje vsaj za 1000 odtisov – mmm, poljubčkov.

 

Žigi je TRAJNOSTNI IZDELEK! Žigi štampiljka je trajnostni izdelek, sestavljen iz treh elementov:
1. avtomata,
2. blazinice s črnilom in
3. odtisa. Če se katerikoli od teh delov iztroši, pokvari, poškoduje ali vam grafika ne služi več, nam pišite in ga bomo spet usposobili oz. prilagodili vašim novim željam. Z veseljem vam pomagamo tudi, ko vam zmanjka nalepk.

Žigi odtis štampiljke je sestavljena iz ene izmed spodnjih 15 grafik in imena otroka. Imenu lahko dodate tudi kako drugo informacijo,  npr. razred.

KAKO JE NASTAL ŽIGI?
Žigi izdelek je slovenski izdelek in je plod ročne izdelave! Žigi je nastal v sodelovanju s Sitar d.o.o., ki ima več kot 100 letno tradicijo (podjetje je bilo ustanovljeno leta 1920) in arhitektko Katjo Šket.

AVTORSTVO: Štampiljke in njeni motivi so zaščiteni s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Uporabite jih lahko izključno za nekomercialno rabo in jih ne smete, ne v celoti ne delno, kopirati, razpošiljati, reproducirati, spremeniti, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene brez dovoljenja podjetja Sitar d.o.o., razen za ogledovanje.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

, ,

Sestavljen izdelek

Samostojen

Znak

1. Sladoled, 2. Hruška, 3. Želod, 4. Zvezdica, 5. Češnja, 6. Avto, 7. Raketa, 8. Rožica, 9. Polž, 10. Rak, 11. Jagoda, 12. Mala pikapolonica, 13. Velika pikapolonica, 14. Ladjica iz papirja, 15. Sladoled

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
862 reviews