XL gnezdece iz kolekcije nežno in organsko – Glammy snake

64.0079.99 z DDV

Počisti
Šifra: XLorganskosnak Kategorije: , , Oznaka:

Opis

TRENUTNA SERIJA JE VSA V BLAGU GLAMMY SNAKE, BREZ SVETLO SIVE STRANI! 

Gnezdece ali kokon je zelo funkcionalno ležišče, saj dojenčku, ki je navajen tesnega a udobnega prostora v maminem trebuščku, v prvih dneh oziroma mesecih nudi ravno to možnost občutka in topline. Zaradi tega ta učinek še bolj dosežemo, če mu dodamo tudi medvedka z bitjem srca in lučke s svetlobo kot v trebuščku. To bo pripomoglo k boljšemu spanju našega dojenčka. Da ne boste rabili dojenčka tesno zavijati v tetra plenice, kot v starih časih, je moderna rešitev k temu prav gnezdece ali kokon, ki pa je funkcionalen in se njegova uporaba razširi tudi, ko naš otrok raste.

Bi radi, da imate dojenčka ves čas ob sebi in, da spi z vami? Sploh, če ga dojite? Bi radi priskrbeli mirno spanje dojenčka tudi na počitnicah, pri prijateljih ali starih starših? Kokon ali gnezdece za dojenčka je prava izbira za to! Postavite ga lahko:
– na vašo posteljo, ob tem pa boste brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem stisnili s telesom, hkrati pa bo vsak zase ohranil svojo zasebnost,
– na preprogo, kajti kokon služi kot varno in toplo gnezdece,
– v zibelko, posteljico pri tem pa bo gnezdece služilo kot opora hrbtu pri spanju dojenčka na boku,
– v voziček, kjer služi kot dodatna blazina in s tem absorbira udarce med sprehodom,…

Ko dojenček zraste se lahko gnezdece uporabi kot igralna podloga, podloga za previjanje, blazina,… S tem se njegova uporaba ne konča.

Gnezdece je namenjeno dojenčkom od rojstva naprej pa do približno 8 mesecev starosti (zavezan), kasneje pa se lahko spodaj gnezdece odveže in tako se uporaba nadaljuje, le da ima dojenček nogice prosto ven. Tako se bo še vedno s telesom stiskal k robu gnezdeca in se bo počutil varnega. V prvih mesecih gnezdece ali kokon stisnite kolikor je mogoče, da se doseže čim bolj tesen prostor. Kasneje pa lahko gnezdece popustite in ga začnete prilagajati otrokovi rasti in potrebam.

Material:
– gnezdece je narejeno iz 100% kakovostnega eko bombaža,
– polnilo je antialergijsko,
– blago in polnilo imata Oeko-tex certifikat.

Dimenzije: 95×55 cm

Vzdrževanje: pranje na 30 stopinj celzija. Ne sme se sušiti v sušilnem stroju.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Material

Bombaž

Sestavljen izdelek

Samostojen, 3 delni

Vrsta izdelka

, ,

Dekica in vzglavnik KROLIK

Da, Ne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Independently verified
862 reviews