Dobavni roki/roki izdelave

Vsi naši naročeni izdelki so sproti in ročno narejeni v družinskih podjetjih, v delavnicah v EU, na Poljskem, Snugi škorenjčki in ročno kvačkani copatki v delavnici v Sloveniji. Imajo Oeko – tex certifikat. S tem se  izogibam zalogi in skrbim za bolj trajnosten, tradicionalen pristop k proizvodnji izdelkov. Ker se izdelki ne izdelujejo v masovnih, večje količinskih serijah, kot je to v proizvodnji, je zato cena dela višja in pa tudi zaradi tega so roki izdelave daljši, kot v trgovinah, kjer so izdelki narejeni v proizvodnji in je naenkrat narejenih na stotine ali na tisoče in še več enakih kosov. Za izdelavo enega kosa je vloženega veliko truda in časa, saj ročno delo vzame veliko ur dela (krojenje, rezanje, šivanje, polnjenje s polnili, kvačkanje,…).  Zaradi tega so roki izdelave daljši in naslednji: do 21 delovnih dni (+/-).

Ker zadnje čase prihaja do povečanega obsega dela, težav pri dobavi določenega blaga in polnil, lahko prihaja tudi do zamud na določene roke izdelave. V povprečju je to lahko tudi 14 – 21 delovnih dni (primer: 14 – 21 delovnih dni + še zamuda na ta čas 14 – 21 delovnih dni). V kolikor niste prepričani o rokih, me lahko vedno kontaktirate na teja@lenuhec.si .

Vse to so navedeni roki glede na dotedanje preračunane zamude, ki so jih analizirali v družinskih podjetjih. Seveda pa so lahko izdelki dokončani tudi prej ali v roku.

Zares se iskreno zahvaljujemo za vso prijaznost, razumevanje in strpnost.


Independently verified
842 reviews