Dobavni roki

Dobavni rok za Anglijo je 4-7 dni dni. Zajema pa naslednje blagovne znamke:
– Baby Art, 
– Boon,
– Dreamgenii,
– Fisher Price,
– Forever Friends,
– Guess How Much I Love You,
– Mothercare,
– Silvercloud,
– Tiny Love,
– Tommee Tippee,
– Vital Baby.

Dobavni rok za Poljsko – MAMO TATO, Maylily, CocoBird, Przesplot je 14. dni, zaradi tega, ker oddana naročila sproti šivajo in pripravljajo. Izjemoma se lahko rok podaljša, če jim poide blago ali, če se oddajajo naročila v času praznikov in kolektivnih dopustov.

Dobavni rok za Floo for Baby (zimske vreče z dvojno izolacijo, kompleti in rokavičke): dobavni rok je 2-3 tedne, saj dobaviteljica vse sama pripravlja in šiva.

Dobavni rok za Makaszko (XXL gnezdeca, torbe iz eko usnja, potiskane zimske vreče in muffki): dobavni rok je 7 – 14 dni. V kolikor stvari potrebujete prej se lahko dogovorimo, da pridejo v roku 4 dni (to lahko napišete v opombo ali nas pokličete)!

Mojzesove košare: vse košare so na zalogi pri dobavitelju. Z njimi imamo dogovorjen drop shipping. Priprava traja okoli 7 – 14 dni (da je nakazilo vidno na njihovem TRRju, predaja DPDju in nato dostava). Košare pridejo direktno na Vaš naslov.

Znamki Done by Deer in Elodie Details sta na zalogi pri našem slovenskem dobavitelju, zaradi tega je dobavni rok zanju 2-4 dni, izjemoma 14 dni, če jim je slučajno roba pošla.