Splošni pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine Lenuhec.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju: ZVPot), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije (v nadaljevanju: GZS) in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med Lenuhec.si (v nadaljevanju: prodajalec) in kupcem.

Lenuhec.si posluje in sklepa pogodbe v slovenskem jeziku. Kupec mora biti oseba, ki ima popolno poslovno sposobnost in lahko tako sama nastopa v pravnem prometu. Mladoletne osebe, ki so dopolnile 15 let starosti in imajo tako omejeno poslovno sposobnost, morajo za vsako posredovano informacijo ali za oddajo naročila pridobiti soglasje starša ali skrbnika.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja:
Lenuhec.si ima pravico spremeniti splošne pogoje poslovanja, tako, da na spletni strani posodobi splošne pogoje poslovanja. Spremembe so kasneje za uporabnika zavezujoče.

Veljavnost ponudbe blaga:
Ponudba blaga v spletni trgovini Lenuhec.si velja tako dolgo, dokler prodajalec ne objavi preklica ponudbe oziroma do razprodaje zalog. Vsaka sprememba bo objavljena:
1. na spletni strani ob izdelku,
2. 
na Facebook strani ali
3. 
preko elektronske pošte, če je kupec naročen na prejemanje novic.

Podatki upravljalca spletne trgovine Lenuhec.si:
LENUHEC – SI, d.o.o.
Drevoredna ulica 08, 2342 Ruše, Slovenija
Matična številka: 8477191000
Davčna številka: SI17345642

Subjekt je bil vpisan v poslovni register Slovenije dne: 07.02.2017

NAROČANJE
Vsa naročila se lahko oddajo 24ur na dan in 7 dni v tednu v spletni trgovini Lenuhec.si. Izbirate lahko med vsemi izdelki, ki so objavljeni v spletni trgovini. V primeru, da željenega izdelka v spletni trgovini ne najdete ali pa ga, vendar bi imeli drugačno barvo ali velikost, nas lahko brez problema kontaktirate preko elektronske pošte info@lenuhec.si, mi pa vas bomo v najkrajšem možnem času obvestili ali je dobava željenega izdelka možna ali ne.

Naročene izdelke dostavljamo preko dostavne službe GLS, DPD ali pa jih kupcu izjemoma, po predhodnem dogovoru izročimo osebno.

Izdelki narejeni po naročilu:
Vsi izdelki so ročno in sproti narejeni v družinskih podjetjih na Poljskem, Snugi zimski škorenjčki in copatki pa v slovenskih delavnicah. Le ta imajo sestavljene barvne kombinacije, stranka pa nam lahko tudi zaupa želje glede blaga in mer ter ji nekatera družinska podjetja lahko pripravijo izdelek po želji.  Ko se izbere željena kombinacija, se naroči blago in izdelek izdela. Rok izdelave je do 21 delovnih dni + zamude (prosim kliknite in preberite). Ker gre izključno za izdelek, narejen po naročilu in željah stranke, je potrebno plačilo vnaprej, prav tako pa se ne more odstopiti od pogodbe. 

REGISTRACIJA V SPLETNO TRGOVINO LENUHEC.
Nakup na Lenuhec.si se lahko opravi brez registracije ali z registracijo, ki prinaša nekatere prednosti in ugodnosti:
1. možen je vpogled v status naročila,
2. 
možen je vpogled v zgodovino nakupov,
3. 
shranijo se osebni podatki za naslednje nakupe in
4. 
možnost koriščenja kuponov.

Postopek registracije:
Kupec v desnem zgornjem kotu klikne na »Moj račun«. Če je kupec obstoječ uporabnik vpiše pod »Prijava« uporabniško ime ali elektronski naslov in geslo, če pa je nov uporabnik pod »Registracija« vpiše svoj elektronski naslov in željeno geslo. Ker gre za hitro registracijo, mora kupec kasneje v »Moj račun« izpolniti svoje osebne podatke in naslov za dostavo ter shraniti.

Po registraciji bo kupec na elektronski naslov, ki ga je navedel med registracijo prejel elektronsko pošto, z obvestilom, da je ustvarili račun na Lenuhec.si.

DOSTOPNOST INFORMACIJ
V skladu s 43.b členom ZVPot, se Lenuhec.si kupcu zavezuje, da mu bo pred nakupom v spletni trgovini zagotovil naslednje informacije:
1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s prodajnimi storitvami in garancijami),
4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, pri tem mora biti razvidno prikazano, ali že vsebujejo davek in stroške prevoza ali ne,
7. način plačila in dostave,
8. časovno veljavnost ponudbe,
9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

POSTOPEK NAROČANJA
Ko kliknete na željen izdelek, se vam bo odprla podrobnejša stran izdelka, z imenom, ceno, zalogo, gumbom »Dodaj v košarico« in opisom izdelka. Pri nekaterih izdelkih se bo odprla tudi možnost izbire velikosti in barve. Nato, če je potrebno izberete velikost in barvo izdelka, pod tem v okence vpišete željeno količino ter stisnete gumb »Dodaj v košarico«. Ko to storite se vam na vrhu (nad sliko in imenom izdelka) pokaže zelena kljukica s sporočilom, da je artikel (ime artikla) dodan v košarico, zraven pa se vam pojavi gumb »Prikaži košarico« in, če stisnete nanj lahko košarico posodobite tako, da na primer odstranite izdelek iz košarice ali pa uveljavljate kupon (v okence vpišete številko kupona in stisnete na gumb »Uveljavi kupon«). Nato stisnete na gumb »Nadaljuj na blagajno«, kjer se vam odpre možnost prijave (če ste stalna stranka) ali pa izpolnite podatke plačnika in dostave, če želite nakup opraviti brez registracije. Če se želite naknadno registrirati imate na tem mestu tudi možnost, da si sedaj ustvarite račun.

Naslov za dostavo:
Če želite, da so naročeni izdelki poslani na drug naslov, kot pa na naslov, ki ste ga navedli pri podatkih plačnika, kliknite na kvadrat, da se pojavi kljukica in obrazec ter navedete drug naslov. V primeru da ostajata naslov plačnika in naslov dostave enaka, s klikom na kljukico odstranite možnost dostave na drug naslov in izpolnitveno okence se bo skrilo.

Potrditev naročila:
Predenj zaključite nakup in oddate naročilo izberete možnost plačila in s klikom potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. Nato kliknite na gumb »Zaključi nakup«. Odpre se vam okence, da je naročilo sprejeto. V tem času boste na elektronski naslov prejeli tudi obvestilo, da je bilo vaše naročilo uspešno sprejeto in, da je v obdelavi.

S potrditvijo naročila je kupec tudi seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

Status naročila:
Če ste registriran uporabnik potem lahko spremljate status vašega naročila. Če pa niste registriran uporabnik pa ste tako kot registriran uporabnik o vsaki spremembi statusa vašega naročila obveščeni preko vašega navedenega elektronskega naslova.

Nakup izdelkov, ki niso na zalogi, a bodo na zalogi v roku 14 – 21 delovnih dni (izdelki, ki se ne šivajo, kvačkajo, pletejo v delavnicah):
Nakup lahko opravite tudi za izdelek pri katerem je napisano, da je dobavljiv v določenem roku, ki je naveden o samem izdelku. Če izdelek začasno ni dobavljiv ali pa je razprodan, vas bomo o tem pravočasno obvestili preko elektronske pošte ali telefona. V tem primeru ima kupec tudi možnost, da od oddanega naročila oziroma od pogodbe odstopi, izbere drug dobavljiv izdelek ali pa počaka na njegovo dobavljivost. Prodajalec se zavezuje, da bo naredil vse, da bosta s kupcem našla ustrezno rešitev, ki bo v zadovoljstvo obeh pogodbenih strank.

Če je izdelek na zalogi bo prodajalec kupca preko elektronske pošte obveščal o statusu naročila, do statusa »Zaključeno naročilo« pa lahko kupec kadarkoli odstopi od naročila.

DOBAVNI ROK
Izdelki se ročno in sproti izdelujejo v delavnicah na Poljskem – v EU, Snugi zimski škorenjčki in ročno kvačkani copatki pa v delavnicah v Sloveniji. Rok izdelave za izdelek po naročilu je od 14 do 21 delovnih dni + zamude (izjema v primeru zamud, na katere imamo javno opozorjeno v kategoriji dobavni roki in s katerimi je kupec javno seznanjen pred samim nakupom na ločeni povezavi “DOBAVNI ROKI”). Na dobavni rok vpliva tudi naročena znamka in dobavljivost/izdelava artikla. Naši dobavitelji imajo večino blaga za izdelavo izdelkov na zalogi, tako, da Lenuhec.si vsak teden in sproti naroča za izdelavo izdelke, ki so bili naročeni s strani kupca. V primeru, če artikel začasno ni dobavljiv ali je razprodan, zaradi težav z dobavljivostjo blaga, polnil,… vas bomo v primeru oddanega naročila o tem pravočasno obvestili preko elektronske pošte ali pa takoj spremenili status izdelka na spletni strani oziroma ga umaknili iz ponudbe.

Izdelki, ki so na zalogi (da je izdelek na zalogi, to tudi piše zraven ob izdelku in pa imamo ustvarjeno tudi ločeno kategorijo izdelkov na zalogi, zato prosim berite, kaj piše ob samem izdelku), bodo odposlani v roku 1 – 4 delovnih dni, dostavne službe pa si pridržujejo pravico do zamude pri dostavi. 

NAČINI PLAČILA
Lenuhec.si kupcem omogoča naslednje načine plačila:
1. po predračunu z nakazilom na transakcijski račun (v nadaljevanju: TRR) podjetja: ob oddaji naročila se kupcu izpišejo vsi potrebni podatki za nakazilo na naš TRR. Ko je kupčev nakazan znesek viden na TRR-ju prodajalca ali kupec prodajalcu pošlje po elektronski pošti potrdilo o plačilu, mu prodajalec naroči izdelek za šivanje pri dobavitelju ali odpošlje blago iz zaloge in ga o tem obvesti po elektronski pošti. Prav tako, ko je nakazilo vidno na prodajalčevem TRR-ju, bo prodajalec kupcu izstavil račun in mu ga poslal podpisanega pa skupaj s paketom. Naročilo bo avtomatsko izbrisano, v kolikor prodajalec ne prejme nakazila na TRR v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila,
2. kartična plačila:
3a) PayPal,
3b) plačilo s kartico preko sistema Braintree payments.  

STROŠKI POŠILJANJA
Lenuhec.si dostavlja pakete z dostavno službo GLS in DPD. Za vse pakete, ne glede na težo znaša cena dostave 4,50€. Nakup nad 70€ je odposlan brez stroškov pošiljanja, saj jih krijemo mi. V primeru osebnega prevzema stroškov pošiljanja ni.

Dostavna služba GLS in DPD nudita možnost zamenjave paketa ob dostavi prvotnega paketa na zelo enostaven način. Prodajalec izdela dodatno nalepko, ki jo poleg novega paketa izroči kurirju. S to nalepko potem kupec opremi paket, ki ga kurir prevzame ob dostavi in ga naslednji dan izroči prodajalcu. Strošek menjave in vračila krije Lenuhec.si.

CENE
Cene v spletni trgovini Lenuhec.si so navedene v evrih in vsebujejo davek na dodano vrednost (v nadaljevanju: DDV), saj je prodajalec zavezanec za DDV. Cene nimajo vnaprej določene veljavnosti, kar pomeni, da veljajo do njihove kakršnekoli spremembe. Cene veljajo za izdelek in v ceno ni vštet strošek pošiljanja.

Kljub izjemnim naporom, da bi prodajalec zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali pa v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila (od oddaje do zaključka naročila), bo prodajalec kupca o tem obvestil in mu sporočil nove cene. Kupec ima v tem primeru možnost, da:
1. od naročila odstopi,
2. 
naročilo spremeni ali
3. 
potrdi naročilo in izdelek kupi po novi ceni.

Prodajalec se zavezuje, da bo v navedenih primerih naredil vse, da bosta s kupcem našla ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.

IZDAJA RAČUNA
Kupcu se izda račun in dostavi le ta preko elektronske pošte. Na računu sta razčlenjena cena, stroški pošiljanja in pa drugi morebitni stroški, ki so nastali v zvezi z naročilom.

Dolžnosti kupca:
Kupec je dolžan, da takoj po izdanem računu preveri ali so vsi podatki na računu pravilni. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

vklopi razum, zahtevaj račun

PRODAJNA POGODBA
S prodajno pogodbo se prodajalec zaveže, da bo kupcu izročil naročeno blago tako, da bo le-ta pridobil na njem lastninsko pravico, kupec pa se zavezuje, da bo prodajalcu za naročeno blago plačal kupnino. Prodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec zaključi naročilo in kupec prejme elektronsko pošto s statusom »Naročilo zaključeno« in je v obliki nakupnega naročila v elektronski obliki shranjena na strežniku prodajalca. Od trenutka zaključenega naročila naprej so vse cene in drugi pogoji poslovanja (vse kar je navedeno na spletni strani o dobavnih rokih, zamudah,…) fiksirani in veljajo za obe pogodbeni stranki. Po Obligacijskem zakoniku (v nadaljevanju: OZ) je prodajna pogodba sklenjena in veljavna v trenutku, ko se stranki dogovorita o bistvenih sestavinah pogodbe, ki so:
1. opredelitev prodajalca,
2. 
opredelitev kupca,
3. 
opredelitev stvari oziroma blaga in
4. 
določitev cene.

Za namen sklenitve prodajne pogodbe na daljavo, se tako kupec identificira v podatkovnem obrazcu, ki mu je posredovan ob naročilu izdelka. Vse identifikacijske podatke, ki jih navede naročnik se štejejo za resnične in pravilne. Ko kupec odda naročilo, je pri tem obveščen, da se z oddajo naročila, s ceno izdelka, s plačilom in z načinom prevzema izdelka strinja.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA
Kupec ima pravico, da v roku 14 dni od prejema blaga prodajalcu z nedvoumno izjavo sporoči, da odstopa od pogodbe. Pri tem ne rabi navesti razlogov za njegovo odločitev. Rok začne teči naslednji dan po prejemu blaga. V primeru odstopa od prodajne pogodbe mora kupec narediti naslednje:
1. obvestiti prodajalca (pisno, ustno, na obrazcu,..), da odstopa od prodajne pogodbe. Pri tem ne rabi navesti razloga za odstop;
2. kupec in prodajalec se tudi dogovorita o načinu vrnitve izdelkov,

3. 
kupec mora prodajalcu vrniti izdelke v originalni embalaži, nepoškodovane in v nespremenjeni količini, razen, če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala brez njegove krivde.

Kupec mora izdelke takoj, ko jih prevzame pregledati, in o morebitnih napakah takoj obvestiti prodajalca.

Prodajalec lahko zadrži vračilo kupnine, dokler od kupca ne dobi vrnjenih izdelkov.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Izdelki narejeni po naročilu: 
Izdelki, ki so bili narejeni izključno po željah stranke, niso predmet vračila na podlagi 5. odstavka 43č. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Le-ta določa, da potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri  pogodbah o blagu, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Strošek kupca pri odstopu od prodajne pogodbe:
Če kupec odstopi od pogodbe in se odloči, da bo izdelke vrnil, stroške vračila krije Lenuhec.si. Ob predhodnem dogovoru se stranki dogovorita, kdaj bo naročen kurir prevzel paket, v katerem se vrača blago. Dolžnost kupca je, da pripravi izdelek za pošiljanje (da ga zapakira v kartonsko škatlo in jo zalepi z lepilnim trakom). V paket mora kupec priložiti obrazec za odstop od pogodbe.

Vračilo kupnine pri odstopu od prodajne pogodbe:
Podjetje vrne prejeto kupnino potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot  ga je uporabil potrošnik, razen, če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in, če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Vračilo kupnine bo opravljeno takoj, ko prodajalec prejme vrnjene izdelke ali potrdilo, da so bili izdelki s strani kupca odposlani in, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema vrnjenih izdelkov.

Prizadevamo si da vse morebitne nepravilnosti oziroma reklamacije rešujemo skupaj s kupcem, da dosežemo rešitev, ki je za kupca najboljša.

MENJAVA BLAGA
Kupec lahko v 14 dneh od prejema naročenih izdelkov menja blago, in sicer tako, da prodajalca obvesti (pisno, ustno, na obrazcu,…), da mu izdelek ne ustreza in, da želi menjavo. Kupec mora v roku 30 dni po sporočilu prodajalcu vrniti blago, skupaj s kopijo računa in reklamacijskim listom. Menjava je brezplačna in stroške menjave krije Lenuhec.si. Z novim izdelkom oziroma novim paketom pošljemo menjalno nalepko, ki jo bo kurir prilepil na pripravljen paket. Dolžnost kupca je, da pripravi izdelek za pošiljanje (da ga zapakira v kartonsko škatlo in jo zalepi z lepilnim trakom). Kupec in prodajalec se lahko dogovorita za osebno menjavo tudi na sedežu podjetja.

Če prodajalec v roku 30 dni ne more izvesti menjave, bo kupca o tem obvestil po elektronski pošti ali po telefonu in mu ponudil vračilo celotne kupnine ali dobropis. Možnost izbire ima kupec.

STVARNA NAPAKA – po novem ZVPot-1 ni več stvarna napaka, ampak je neskladnost in skladnost blaga. V pripravi so iz tega področja novi splošni pogoji po novem ZVPot-1, ki bodo popravljeni in objavljeni kmalu! 
Na podlagi 7. točke 25b. člena Zakona o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju: ZVPot) mora prodajalec kupca pred sklenitvijo pogodbe oziroma preden kupca zavezuje ponudba seznaniti z odgovornostjo za stvarne napake. Kupec lahko napake na kupljenem blagu uveljavlja iz naslova garancije, če za določen izdelek le-ta velja ali pa iz naslova stvarne napake, v skladu z ZVPot.

Kdaj je napaka stvarna?
Na podlagi 37. člena ZVPot je napaka stvarna:
“1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. 
če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. 
če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.”. 

Postopek uveljavljanja stvarne napake: NOVOST, v PRIPRAVI, objavljeno bo v roku parih dni! Možnosti izbire več nima kupec, ampak prodajalec najprej opravi popravilo ali zamenjava blaga! 
V skladu z ZVPot mora kupec prodajalca obvestiti o stvarni napaki v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita in podati natančen opis napake skupaj z reklamacijskim obrazcem na reklamacije@lenuhec.si. Kupec mora prodajalcu omogočiti pregled izdelka s stvarno ali prikrito napako. Prodajalec ne odgovarja za stvarno napako, ko pretečeta dve leti, odkar je bila stvar izročena kupcu. Če je kupec pravilno obvestil prodajalca o stvarni napaki, ima pravico, da od prodajalca zahteva:
1. odpravo napake ALI
2. vračilo kupnine ALI
3. izdajo dobropisa.

Možnost izbire ima kupec in prodajalec mora to upoštevati.
Prodajalec kupcu zamenja izdelek ali vrne kupnino najkasneje v roku 14 dni od prejema reklamacije. Če se prodajalec ne strinja s stvarno napako oziroma o njej obstaja spor, mora prodajalec kupcu v enakem roku podati pisen ugovor. Prodajalec se zavezuje, da bodo vsi izdelki z naslova reklamacije zamenjani ali bo povrnjena kupnina na TRR kupca ali bo kupcu izdan dobropis za naslednji nakup.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Lenuhec.si se skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-1) zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke kupca in, da jih ne po posredoval nepooblaščenim osebam. Prodajalec za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupca:
1. ime in priimek,
2. 
elektronski naslov,
3. 
telefonsko številko,
4. 
primarni naslov in druge naslove.

Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za potrebe izpolnitve naročila, potrebno komunikacijo in za obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je.

Odgovornost kupca za varovanje osebnih podatkov:
Kupec je odgovoren za varovanje svojih osebnih podatkov, in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila (varovanje svojega uporabniškega imena in gesla).

MNENJA, OCENE IN PRIPOROČILA
Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Lenuhec.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih Lenuhec.si pregleda. Lenuhec.si ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni Lenuhec.si ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Lenuhec.si po uspešno zaključenem naročilu v roku nekaj dni pošlje stranki avtomatizirano obvestilo, kjer stranki ponudimo možnost za oddajo mnenja o kupljenih izdelkih. To je zunanja storitev, ki jo omogoča spletna stran https://www.cusrev.com/. Mnenja posredovana preko ponuddnika CusRev bodo javno dostopna na spletni strani https://www.cusrev.com/reviews/lenuhec.si

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Lenuhec.si dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Lenuhec.si ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Lenuhec.si, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Lenuhec.si.

MOREBITNE PRITOŽBE IN SPORI
Več informacij glede pritožb in sporov je na sledeči povezavi.

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi, da zagotovi ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na Lenuhec.si. Lahko pa se zgodi, da se lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. Če je kupec v tem času oddal naročilo, ga bo prodajalec preko elektronske pošte obvestil o spremembah in mu tako omogočil zamenjavo naročenega izdelka ali odstop od naročila.

PRAVNO OBVESTILO
Spletna trgovina Lenuhec.si je last podjetja LENUHEC – SI, d.o.o., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vse vsebine, ki so objavljene na Lenuhec.si so last podjetja LENUHEC – SI, d.o.o. in se lahko uporabljajo v nekomercialne namene, kjer pa se morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja LENUHEC – SI, d.o.o.

Včasih se zgodi, da ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov, zaradi tega bomo veseli vsakega opozorila, ki ga bomo sprejeli resno in bomo napačne podatke in informacije takoj popravili.

Odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni trgovini ali začasnega nedelovanja spletne trgovine ne prevzamemo. Pridržujemo pa si pravico do dnevne spremembe vsebin in napak, ki se lahko pojavijo v cenah ali napisanem besedilu.

Z uporabo spletne trgovine Lenuhec.si kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi tudi strinja.

PODJETJE
LENUHEC – SI, d.o.o.
Drevoredna ulica 08, 2342 Ruše
Davčna številka: 17345642
Matična številka: 8477191000

Telefon: +386 (0)68 660 373

Smo zavezanci za DDV.

POLITIKA UPORABE PIŠKOTKOV
Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?
Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Politika uporabe piškotkov:
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev.

Independently verified
862 reviews