- 15%

Montessori otroški set lestve, tobogana in plezalne stene – naravno/bela

170.00 z DDV

Rok izdelave 14 - 21 delovnih dni

Opis

Zabava in veselje skozi vse leto. Komplet se enostavno razstavi, zahvaljujoč razširjenim funkcijam pa bo zadovoljil otrokovo potrebo po aktivnosti. Vsaka premagana ovira, vsako samostojno plezanje po lestvi ali plezanje po steni otroku dajejo samozavest in izboljšujejo motorične sposobnosti.

Montessori otroški set lestve, tobogana in plezalne stene je še en izdelek v skladu s slavno pedagoško metodo Marie Montessori. Montessori igrače so v osnovi preprosti leseni izdelki, ki otroka spodbujajo k telesni aktivnosti in kreativnemu razmišljanju. Ti izdelki se osredotočajo na eno dejavnost, ki jo vaš otrok lahko izvaja sam. S pomočjo naše lesene gimnastične lestve si bo vaš otrok lahko ustvaril svoje domače igrišče. Stabilna konstrukcija z 11 prečkami pritegne pozornost in pritegne otroka k izvajanju preprostih telesnih vaj:
– trikotnik Emmi Pikler podpira razvoj motoričnih in kognitivnih sposobnosti pri otrocih,
– otroška lestev v sobi bo odlična vadba za starejše otroke in zanimiva popestritev za malčke. Namig, ideja: pokrijte trikotno lestev z odejo in ustvarili boste skrivališče za otroke, ki je videti kot tipi šotor, ki ga imajo tako radi vsi otroci.

Zakaj je dober Montessori otroški set?
– krepi telesno kondicijo otroka, z rednim gibanjem in plezanjem se kurijo nepotrebne kalorije, 
– krepi vidno – motorično koordinacijo,
– izboljšuje se koncentracija,
– razvija se prostorsko načrtovanje,
– povečuje samozavest,
– vpliva na ambicije otroka,…

Dimenzije:

Priporočena maksimalna teža na setu: 40 kg

VARNOSTNA OPOZORILA! Igrača je priporočljiva za otroke stare 3 leta ali več. VEDNO opazujte svojega otroka, kako se igra. 

Izdelek je ročno narejen v delavnici na Poljskem (EU). Z delavnico imamo dogovor, da se izdelki odpošiljajo direktno na Vaše naslove. V kolikor bi izdelek potrebovali prej, kot je naveden rok, nas lahko brez problema kontaktirate na teja@lenuhec.si ali pa v opombo napišete le to. Hvala!

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Material

Brezov les

Sestavljen izdelek

2 delni

Starost dojenčka

3+

Vrsta izdelka

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Independently verified
842 reviews