- 5%

Otroške plenice Kolorky – Deluxe

5.00 out of 5
(3 mnenja strank)

8.74 z DDV

Počisti
Šifra: kol-deluxe-var Kategorija:

Opis

KOLORKY DELUXE

So edinstvene s svojo žametno površino, ki otroku daje še bolj prijeten občutek pri nošenju plenic. Narejene so iz naravnih in obnovljivih materialov, beljene pa so z najnovejšo metodo – vročim zrakom, kar je pomembno za zdravje in kožo vašega dojenčka. Kazalnik vlažnosti natančno pove, kdaj je res čas za ponovno previjanje. Z unikatnim potiskom in dizajnom pa bodo tudi one poudarile dojenčkov slog. Več o otroških plenicah Kolorky day si lahko preberete spodaj.

KAJ VAM NI TREBA SKRBETI PRI OTROŠKIH PLENICAH KOLORKY?

Skrbeti vam ni treba, da bi pleničke otrokom povzročale izpuščaje, alergijo ali astmo. Kolorky ne vsebujejo:

 • ftalatov(lahko pri otrocih porušijo hormonsko ravnovesje in v najslabših primerih vodijo do neplodnosti, dihalnih težav, alergij in drugih kroničnih bolezni),
 • polivinilklorida – PVC(lahko vsebuje strupene kemikalije),
 • lateksa (lahko povzroči alergijske reakcije) ter
 • klora in njegovih derivatov.

4 RAZLOGI, ZAKAJ BOSTE RADI IMELI OTROŠKE PLENICE KOLORKY:

 1. imajo svojstven in unikaten potisk,
 2. so EKO,
 3. ne povzročajo izpuščajev,
 4. ne bodo premočile.

Katere velikosti pleničke izbrati?

Velikost
S
M
Teža otroka
3-6 kg
5-8 kg
Število plenic
25
21

Sestava:

Otroške plenice Kolorky - Deluxe - sestava

Japonski SAP

Japonski SAP je gel z visoko vsebnostjo superabsorbentnega polimera. Je zelo razširjena organska spojina, za katero je dokazano, da nima strupenih, toksičnih ali škodljivih lastnosti. To so drobni kristali, ki absorbirajo do 300-krat večjo težo, hkrati pa absorbirajo vonj. SAP je mogoče reciklirati, vendar na žalost ni biološko razgradljiv. Lahko pa vam zagotovimo, da njegove nestrupene lastnosti ne obremenjujejo narave.

Zakaj se uporablja v otroških plenicah? Japonski SAP je antibakterijski in absorbira tekočino in vonj v absorbcijskem sistemu. Ima še bolj vpojne lastnosti kot navadni SAP in skoraj ne spusti absorbirane tekočine pod pritiskom.

Celuloza

Celuloza ima odlične vpojne lastnosti in je ob zagotovljenih pravih pogojih popolnoma biorazgradljiva. Pridelujejo jo bodisi iz letnih rastlin, kot so lan, bombaž ali iz lesa – najpogosteje smreka. S celulozo se izvaja način beljenja, kateri se ne izvede s klorom kot je to običajno pri drugih blagovnih znamkah pleničk, ampak se pri kolorkah uporablja TCF (metoda brez klora). To je metoda, pri kateri se za beljenje uporablja kisik, ozon ali vodikov peroksid.

Zakaj in kje je celuloza v otroških plenicah? Nameščena je po celotni površini vpojnega sistema, da zanesljivo odstrani vlago iz občutljive otroške kože, ki povzroča draženje kože in nastanek pleničnih izpuščajev.

Indikator vlage

To je trak, ki vsebuje stearinsko kislino, polivinilpirolidon (PVP), antioksidant, kolofonij in kolonski indikator.

Zakaj in kje je indikator vlage v otroških plenicah? Na sredini plenice boste našli rumeno črto. Ko le-ta pride v stik s tekočino, postane zelene. In, ko bo postala vsa zelena, boste vedeli, da je čas za ponovno previjanje otroka.

LDPE

LDPE je nestrupena in reciklirana plastika, s katero se srečujete vsak dan. Na primer v obliki torbe, v kateri ste danes nosili nakup.

Zakaj in kje je LDPE v otroških plenicah? LDPE ščiti pred uhajanjem tekočine v vpojnem sistemu, najdemo pa ga tudi na zapiralnem traku plenic, ker zagotavlja, da se plenica lepo drži.

Netkana tkanina

Diha, je lahka, ekološko čista in razgradljiva. Lahko si jo predstavljate kot zelo trpežno tkanino, ki nastane z raztezanjem in zgibanjem sintetičnih vlaken.

Zakaj in kje je netkana tkanina v otroških plenicah ? Prepleta vpojni sistem, sprednjo dihajočo tkanino in elastični pas plenic, tako da lahko otrokova koža diha brez težav.

Naši certifikati

Otroške plenice Kolorky - Certifikati

Dodatne informacije

Dizajn

Love

Blagovna znamka

Sestavljen izdelek

Samostojen

Vrsta izdelka

Velikost pleničke

S, M

3 mnenja za Otroške plenice Kolorky – Deluxe

 1. 5 out of 5

  Anonimno (preverjena stranka)

  Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

  Super mehke in vpojne

 2. 5 out of 5

  Petra Z. (preverjena stranka)

  Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

  Mehke, lepo se prilegajo, ne premočijo.

 3. 5 out of 5

  Marjana (preverjena stranka)

  Preverjeno mnenjePreverjeno mnenje - oglejte si mnenjeExternal link

  lušne pleničke, nismo pa jih še uporabili 🙂 še čakamo

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Independently verified
862 reviews