Showroom

V letu 2018 smo se udeležili 13. Otroškega bazarja. Ker nas je tam obiskalo ogromno strank, ki so želele izdelke videti v živo, predenj so opravile nakup na spletni strani, smo se odločili, da z letom 2019 naredimo velik korak v smeri, da se še bolj približamo Vam, drage stranke. Izhajali smo tudi iz lastnih izkušenj in iz tega, kako zelo je pomembno videti izdelke v živo, jih potipati, izmeriti,.., saj s tem zagotovo dobimo čisto drugačno predstavo o izdelku, kot pa bi jo na internetu, na podlagi prikazanih slik. Tako smo s 3.1.2019 odprli showroom in pisarno, kjer boste lahko:
– pobližje videli in spoznali naše izdelke,
– opravili nakup,
– osebno prevzeli naročene izdelke ter
– se z nami osebno posvetovali o barvnih kombinacijah, s pomočjo katalogov in računalnika ter tako ustvarili najlepšo in najboljšo kombinacijo za vašega lenuheca.

Showroom bo odprt po dogovoru. O obisku se lahko dogovorimo preko telefonske številke 068 660 373 ali pa preko elektronskega naslova info@lenuhec.si .

V showroomu je poskrbljeno tudi za počitek bodočih mamic in dojilj (kotiček s stolom za počitek in dojenje, skupaj z materinsko blazino), za previjanje malih ritk (kotiček s previjalno podlogo) in pa za igranje starejših otrok (kotiček z igralno podlogo ter igračkami) :). 

Veselimo se druženja z Vami!

Independently verified
860 reviews