NOVA blagovna znamka v Sloveniji – Bellochi

V mesecu decembru smo postali uradni blagovne znamke Bellochi za Slovenijo. To je družinska blagovna znamka, ki sta jo ustvarila mož in žena po imenu Krzysztof in Magda. Blagovna znamka je nastajala kar nekaj časa, da sta poiskala le najboljše materiale in ekipo, ki bo bodočim mamicam ponudila le najboljše za njihove malčke. Del ekipe smo postali tudi mi in tako skrbimo za slovenski trg.

Pri ustvarjanju uporabljata svojo domišljijo. Kombinacije naredita sama, nato pa celoten kontekst predata šiviljam, s katerimi skupaj ustvarijo končni izdelek. Pri tem uporabijo le najboljše in najkakovostnejše materiale, tkanine in polnila. Blago ima vsa ustrezna potrdila in certifikate (Oeko-tex certifikat standard 100), polnila so antialergijska, narejena iz silikonske netkane tkanine. To je zelo pomembno, ker je dojenčkova koža izjemno občutljiva in zahtevna, zato morajo biti tudi vsi materiali nežni, mehki in varni. Pri ustvarjanju so se osredotočili samo na najmlajše. Pazijo, da izdelki ne vsebujejo nevarnih elementov in tako ustvarjajo z veliko mero previdnosti (na primer gnezdeca imajo na vrvici zašito varovalo, da se vrvica ne more potegniti ven, najnovejša kolekcija ima vrvice tudi skrite s posebnim trakom, ki se zapira na ježka,… itd.). Vsi izdelki so pralni in se lahko operejo v skladu z navodili za pranje, prav tako je posteljnina narejena v celem, brez zadrge in ločenega polnila, kar je zelo dobro v boju s pršicami, namreč opere se celotna odejica in vzglavnik, skupaj s polnilom. Otroški vzglavniki so ravni, narejeni v skladu s priporočili pediatrov, katerih mnenj in raziskav se pri ustvarjanju izdelkov redno poslužujejo.

Do sedaj so ustvarili 11 kolekcij, v katerih pa zelo izstopajo 5 in 11 delni začetni kompleti. 5 delni kompleti so bolj namenjeni spanju dojenčka, saj se v njih prejme:
1. gnezdece,
2. dodatna ležalna podloga,
3. majhen vzglavnik,
4. manjša odejica in
5. metuljček za oporo glave.

11 delni začetni kompleti pa so namenjeni spanju dojenčka in pa tudi hranjenju. V teh setih se prejmejo najbolj osnovne stvari, ki jih mamica potrebuje za novorojenčka:
1. gnezdece,
2. dodatna ležalna podloga,
3. majhen vzglavnik,
4. manjša odejica,
5. metuljček za oporo glave,
6. obroba za posteljico,
7. swaddle odejica,
8. večji vzglavnik za posteljico,
9. večja odejica za posteljico,
10. blazina za dojenje,
11. bambusova pletena odejica.

Bellochi kompleti
11 delni začetni komplet

Pri blagovni znamki Bellochi je potrebno izpostaviti tudi bambusove odejice, ki so narejene iz čiste 100% bambusove preje, brez dodatka bombaža. Pletene so ročno, na voljo pa v 4 barvah – svetlo siva, svetlo roza, temno modra in barva limete. Bambus uravnava temperaturo (pozimi greje, poleti hladi), naravno sterilizira, dobro vpija ter odganja mrčes.

Lepo vabljeni k ogledu celotne ponudbe blagovne znamke Bellochi. Trudili se bomo, da bomo blagovno znamko v Sloveniji zastopali zelo dobro in, da Vam bomo omogočili številne akcije. V mesecu aprilu tako lahko nanjo izkoristite 10% popust, s kodo kupona BELLOCHI10 . Poštnina je do preklica za vsa naročila brezplačna.

Naj bo nakupovanje varno – #ostanidoma, zaradi tega tudi k vsakemu nakupu za darilo dodamo Bellochi zaščitno masko.

Ostanite zdravi in se kmalu ponovno srečamo v našem showroomu :).

Vaša ekipa Lenuhec.si in Bellochi_Slovenia

Komentiraj

Independently verified
762 reviews