Zelo kvalitetne in lepe tetra plenice

Tetra plenice so ključni kos vsake mamice. So vsestranske in rastejo skupaj z dojenčkom in kasneje otrokom. Ko je dojenček služijo:
1. za podiranje kupčka,
2. brisanje ust,
3. pokrivanje strehice vozička,
4. zavijanje dojenčka, da se bo počutil bolj varno, ko bo spal,
5. kot podlaga na previjalni podlogi, v vozičku,
6. kot odejica, da bo dojenček pokrit med oblačenjem in preoblačenjem, itn.

Ko sva se z možem podala v nakup sva bila osredotočena samo na barvne in potiskane tetra plenice. Nisva si želela monotonih in belih tetra plenic. Tako sva preiskala kar nekaj trgovino, tetra plenice so se po en komad dobile, a midva sva si želela lepe in take, ki bodo v stilu z Joolz Day jeans vozičkom in vsemi oblačili, ki sva jih nakupila za najinega sončka. Sva taka, da imava rada vse v stilu :)! Po dolgem iskanju sva jih seveda našla. Zares sva bila vesela, ampak to ali so kvalitetne ali ne še nisva vedela. Cenovno so bile kar dražje kot Tosamine bele tetra plenice, ampak sva nakupila tri pakete (vse skupaj torej 24 tetra plenic) in malo privarčevala pri poštnini. In seveda so naju navdušile! Še sedaj po skoraj štirih letih jih recimo enih pet ves čas uporabljava. Na začetku, ko je bil najin sonček majhen sva imela v uporabi vse, saj je kar veliko polival, nato pa, ko je zrasel sva v uporabi pustila okoli pet tetra plenic, ki jih zdaj imamo za zavarovanje kakšnega kosa oblačila ali pa za čiščenje in brisanje ust, rok. Skratka še vedno jih imamo ves čas s seboj. Prala sva jih na 40 – 90 stopinj celzija, odvisno od tega koliko so bile zapacane. Pazila sva samo na to, da sva jih prala z enakimi barvnimi kosi oblačil. Uničila se nama ni niti ena sama tetra plenica, barve so mogoče malo zbledele, ampak za štiri leta uporabe so še vedno lepe in dokaj žive. Vedno sva jih likala in iz njih spravljala tudi najbolj trdovratne madeže, s pomočjo kakšnega bolj agresivnega tekočega praška. Ves čas sva jih sušila v sušilnem stroju. Slika najinih tetra plenic:

Tetra plenice so narejene iz 100% bombaža in ne vsebujejo umetnih barvil, saj ima znamka Pippi kar štiri certifikate (OEKO-TEX, GOTS, BIONIC FINISH ECO, ORGANIC COTTON) in se zares zavzema za zdravje in nežno kožo naših malih sončkov. Več si lahko preberete na Certifikati za pippi oblačila .

V paketu je pakiranih 8 tetra plenic, velikosti 70 x 70 cm. Mi imamo trenutno na zalogi dve barvi in dva vzorca, ki sta seveda kompatibilna s celotno kolekcijo Pippi oblačil in dodatkov, da bodo vaši sončki zares v stilu. Tako v naših kompletih tetra plenic najdete:
* 2 enobarvni tetra plenici v temno oranžno-rdeči barvi/2 enobarvni tetra plenici v temno sivo-modri barvi,
* 2 enobarvni tetra plenici v svetlo oranžno-rdeči barvi/2 enobarvni tetra plenici  v svetlo sivi-modri barvi,
* 2 svetlo oranžno-rdeči tetra plenici s pikicami/2 svetlo sivo-modri tetra plenici s pikicami v temno oranžno-rdeči barvi/temno sivo-modri barvi,
* 2 svetlo oranžno-rdeči tetra plenici s potiskom tigrov, slončkov in zajčkov/2 svetlo sivo-modri tetra plenici s potiskom tigrov, slončkov in zajčkov v temno oranžno-rdeči barvi/temno sivo-modri barvi.

Če bi se še enkrat odločala, bi zagotovo še enkrat nakupila set 8 Pippi tetra plenic. Midva sva bila z uporabo zelo zadovoljna in sva še vedno zadovoljna, zaradi tega je to bil zares izdelek, za katerega sva bila že v trenutku 100%, da se bo pojavil v najini spletni trgovini.

Klik:
Oglejte si našo ponudbo tetra plenic

Vaša ekipa Lenuhec.si

Komentiraj

Independently verified
862 reviews