Sobica v stilu – dodatki naše sobice

S tem tednom so v ponudbo vključene posteljnine, spalne vreče, materinske blazine in zavese za otroško sobico. Po dogovoru pa bo mogoče dobiti tudi stropne luči, nočne lučke in viseče organizatorje z žepki za igrače ali pripomočke za previjanje. Vsak ponedeljek bomo predstavili eno barvno kombinacijo sobice, ampak za začetek bomo povedali nekaj o sobici našega sončka in njegovi barvni kombinaciji.

Ko sva urejala sobico za najinega sončka sva želela imeti kombinacije, ki se med seboj prepletajo, ujemajo in imajo neko zgodbo. Barvno kombinacijo sva kar dosti časa iskala, a ker sva bila prepričana o tem, da bova pri najinemu sončku uporabila večinoma nevtralne barve, sva se na koncu odločila za belo-krem kombinacijo. O stenskih nalepkah, likih in slikah nisva študirala in tako tudi takoj v začetku nisva vedela kateri liki bodo v sobici pričakali najinega sončka. Prepričana sva bila samo o dveh stvareh – posteljici in omari. Vedela sva, da bova kupila serijo Hensvik iz Ikee, saj je nama bila ta serija tako pravljična in čarobna in zares… nakup ni bil zgrešen!

                                              
(Vir: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00248529/ in http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90111391/)

Nato sva se kar nekaj časa ukvarjala s stenskimi nalepkami. Stene sobice sva med tem časom pobarvala tako, da sta dve steni krem barve, dve pa beli barvi. Ampak ta kombinacija je nama bila prepusta, zaradi tega sva rekla, da morava vključiti na njih tudi stenske nalepke. Čisto po naključju sva našla Esprit stenske nalepke zajčkov, ki so bile zares pravljične in čisto za mansardno sobico najinega sončka. Za steno sva si želela tudi sliko s sončkovim imenom in, ker je moja najboljša prijateljica, že iz otroških let točno vedela najine želje, nama je v dar podarila zares prečudovito sliko z imenom Tilen, v stilu naših nalepk (njene slike z imeni bodo kmalu vključene tudi v našo spletno trgovino 🙂 ). To je bilo zares najlepše in unikatno darilo, ki sva ga prejela! Ko so bile stene sobice gotove in je bilo pohištvo postavljeno je seveda sledila izbira dodatkov. Tukaj pa se je malo bolj zakompliciralo. Želela sva si posteljnino v belo-krem barvi z motivom zajčka, enako previjalno podlogo in zavese. Na žalost po dolgem iskanju in v tistem trenutku, ko sva midva to rabila, celotnega kompleta nisva našla in tako sva rekla, da bova zajčkom dodala tudi motiv medvedka, ki sedi na lunici. No vsaj lunica je bila tista skupna točka, ki se je ujemala z motivom naših nalepk :). Nabavila sva set posteljnine in previjalne podloge v belo-krem barvi, z vzorcem medvedka, zaves pa na žalost ni bilo mogoče dobiti in tako sva šla po njih v Ikeo. Zraven sva si vzela sliko najine posteljnine, da sva zadela pri barvi zaves in preproge. In tako je bila sobica za prihod najinega sončka pripravljena :)!

(Vir: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80256643/)

Po štirih letih pa je sončkova sobica spet dobila novo podobo, saj jo krasijo kupi igrač, tako na policah, kot v škatlah :). A nama je glavno to, da jo je sonček takoj sprejel za svojo in še sedaj uživa v njej!

Izberite tudi vi svojo kombinacijo za dojenčkovo sobico: https://www.lenuhec.si/oznaka-izdelka/mamo-tato/

ekipa Lenuhec.si

Komentiraj

Independently verified
842 reviews