Za starše, ki so zaljubljeni v morje in navtiko

Danes bomo predstavili barvno kombinacijo za vse tiste starše, ki so zaljubljeni v morje in v navtičen stil in bi tako radi svojemu prihajajočemu družinskemu članu uredili sobico v tem stilu.


(Vir: https://www.walmart.com/ip/The-Peanut-Shell-4-Piece-Baby-Crib-Bedding-Set-Navy-Blue-Anchor-Nautical-Theme-100-Cotton-Quilt-Dust-Ruffle-Fitted-Sheet-and-Mobile/120501001)

Naša nova znamka za otroške sobice MAMO TATO staršem nudi, da svojim prihajajočim sončkom ustvarijo čisto navtično vzdušje. Prvi najpomembnejši dodatek vsake otroške sobice je posteljnina. Naša posteljnina je sešita iz 100% kakovostnega bombaža (ima vse potrebne certifikate) in se zapira s skritimi in varnimi zadrgami. Posteljnina s pridihom morja in navtike je bele barve s potiskom temno modrih zvezdic. V setu se prejme:
1. obroba za posteljico v velikosti 30 x 190, ki je na eni strani bele barve s potiskom temno modrih zvezdic, na drugi strani pa ima črte v beli in temno modri barvi. Na posteljico se pritrdi s s štirimi dolgimi in lepimi trakovi v beli barvi in z motivom temno modrih zvezdic, ki se zavežejo v prikupne pentlje,
2. prevleka za vzglavnik v velikosti 40 x 60 v beli barvi in s potiskom temno modrih zvezdic ter
3. prevleka za prešito odejico v velikosti 100 x 135 cm v beli barvi s temno modrimi zvezdicami. 
Ker pa vemo, da so si vzglavniki in prešite odeje od firme do firme različni in je potem zelo težko dobiti vzglavnik in odejico, ki ustreza velikosti prevlek, smo v celoten set vključili tudi antialergijski vzglavnik v velikosti 40 x 60 cm in antialergijsko odejico v velikosti 90 x 120 cm.

 

Drugi zelo pomemben pripomoček vsake sobice je previjalna komoda s previjalno blazino. Da bo celotna sobica v navtičnem stilu, se v setu prejme previjalna podloga bele barve s temno modrimi pikicami,  v velikosti 75 x 70 cm. Starši, ki bi si želeli v sobico dodati tudi viseč organizator za plenice ali kasneje za igračke, lahko le-tega naročijo pri nas. Organizator je bele barve s temno modrimi zvezdicami, žepke pa ima črtaste, v beli in temno modri barvi. Zaveže se z dvema trakovoma v beli barvi s temno modrimi zvezdicami. Kako lep in funkcionalen pripomoček za plenice, kreme,…! Da pa bo večerno ali nočno previjanje vidno, ampak v nežni svetlobi, je mogoče naročiti tudi zelo lepe nočne lučke. Za naš navtičen stil se dobi nočna lučka v beli barvi, klobuk le-te pa je v beli barvi s temno modrimi zvezdicami, preko katerega je zavezana nežna in prikupna pentlja v beli barvi. Oo kako lepo :)!

Za dnevne počitke v sobici zelo prav pridejo dolge zavese iz 100% kakovostnega bombaža, da se z njimi sobica rahlo zatemni in tako lahko dojenček mirno opravi svoj popoldanski počitek. Navtične zavese so bele barve s temno modrimi pikicami. V setu se prejmeta dve zavesi, v velikosti 248 x 106 cm. Ker pa nekateri dojenčki spijo zelo nemirno, jih lahko starši prelisičijo tako, da jih oblečejo v spalne vreče in so tako ves čas na toplem. Da pa bodo mali mornarčki v stilu, jih dajte v belo spalno vrečo s temno modrimi pikicami, v velikosti 74 cm.

Za konec pa še ne smemo pozabiti na mamice, ki devet mesecev nosijo sončka pod svojim srcem in imajo zaradi trebuščka, kar nekaj nevšečnosti med spanjem. Tako so v ponudbo vključene tudi klasične, velike materinske blazine v beli barvi s temno modrimi pikicami. Po nosečnosti se lahko blazina uporabi tudi za dojenje ali pa se prenese v stilsko dovršeno navtično sobico in tam služi kot opora dojenčku med spanjem na boku ali pa kasneje kot opora za sedenje.

Nam je ta navtičen pridih zares zelo všeč! Hmmm mogoče pa se odločimo za reorganizacijo sobice :)? Se samo hecamo, mi ostajamo zvesti naši nevtralni, krem sobici z zajčki :).

Klik: https://www.lenuhec.si/oznaka-izdelka/mamo-tato/

Vaša ekipa Lenuhec.si

Komentiraj

Independently verified
858 reviews