Na morju nas je navdušila Jonzac micelarna voda, prav zares!

Minilo je kar nekaj časa odkar sem napisala svojo zadnjo objavo. Žal se je okoli nas dogajalo toliko lepih in pestrih stvari, da enostavno nisem uspela. Poleg dela v moji spletni trgovinici, za katero res živim z vsem svojim srcem in z možem vanjo vlagava ves najin trud in denar, mi ogromno časa vzame tudi moj štiriletnik. Nimam ga v vrtcu, zaradi tega mu moram biti poleg dela vsak dan na voljo. Ampak to sploh ni problem, ga imam z veseljem ob sebi in, ko je treba potrpiva oba in porihtava vse, da je tako kot mora bit :).

Za prvomajske praznike smo se končno odpravili na morje. Mož in moj ati sta že za Velikonočne praznike postavila prikolico, mi pa smo si nato kasneje privoščili dopust. Ker je v tem času v kampu kar hladno in se je prav neprijetno stuširati (v kopalnici nimajo zaprtih oken, ampak imajo na vrhu odprtinice na katerih je mreža in tam vedno piha zelo hladen zrak), sem se odločila, da si pri dobavitelju nabavim nežno Jonzac micelarno vodo in jo bom na morju sprobala na svojem sončku. Njega res nisem imela namena tuširati v tako zelo hladnem prostoru, če je že mene tako zeblo, da sem se po tuširanju zavila v zimsko bundo, kaj bi bilo šele pri njem. Pa še mimogrede bi si pridelali kakšen prehlad z vročino in nisem hotela tvegati. Ker pa imam rada, da gre moj sonček vsak dan zvečer spat umit, čist in porihtan od nog do glave sem si pri našem dobavitelju v ta namen nabavila eno Jonzac micelarno vodo. To je bila tudi prava priložnost, ki sem jo mogla zase in za moje zveste stranke izkoristiti, da sem jo lahko preverila in sprobala tudi sama. In rezultat? Mene je zares navdušila! Zakaj? Prvi večer sem iz Tilnove toaletne torbice potegnila micelarno vodo in rokavičko za umivanje. Že prva stvar, ki me je navdušila je bila ta, da ima micelarna voda pokrovček, ki se regulira na odprto-zaprto in pa še tako “kljukico”, ki dodatno zaščiti, da bi prišlo do razlitja oziroma puščanja same vode. Tako je varna za sam transport. Nato sem si stisnila micelarno vodo na rokavičko in začela Tilna čistiti od nog do glave. Pri samem iztisu steče ven kar velika količina vode, zato tudi ne porabiš ogromne količine vode pri samem umivanju in mislim, da jo lahko imaš kar lep čas (pakiranje je 500 ml). Tudi to je bila druga stvar, ki me je pozitivno presenetila. Najbolj pa me je presenetila zadnja stvar, saj sem bila sprva skeptična kako bo Tilnova občutljiva koža odreagirala nanjo. In rezultat? V celih petih dneh ni dobil niti enega ekscema ali mozolja. Res je, da sem ga po vsakem umivanju tudi namazala z najinim losjonom Earth Friendly Baby sivka, ampak vseeno sem pričakovala, da pa mogoče le bo prišlo do kakšne reakcije (glede na dosedanje izkušnje). Ampak res ni prišlo do nobene slabe reakcije, nasprotno, njegova koža je dišala in bila je mehka ter negovana. Tako sem za umivanje njegovega obraza in telesa vsak dan uporabila nežno Jonzac micelarno vodo, ritko pa sem mu še dodatno umila z Natessance BeBe čistilnim in zaščitnim losjonom za ritko, o katerem sem že pisala na blogu in ga tudi redno uporabljamo za čiščenje njegove ritke (na novo imamo na voljo tudi enako različico od firme Jonzac). Po celotnem umivanju sem ga še namazala z našim standardnim biološkim losjonom in tako se je lahko čist zazibal v svet sanj.

In še nekaj značilnosti Jonzac micelarne vode:
– je bio izdelek,
– je hipoalergena,
– ne vsebuje alkohola,
– ne vsebuje parabenov, 
– ima nežen, a hkrati zelo prijeten vonj,
– vsebuje micelarno vodo, ki očisti nečistoče iz kože in kožo tudi navlaži.

Jonzac nežna micelarna voda je naju oba zares navdušila. Je res primerna za vsakodnevno nego dojenčkove kože in pa za potovanja, ko se lahko zgodi, da otročka ne boš stuširal ravno vsak dan. Jaz si jo bom zagotovo vedno odnesla s seboj na potovanja, poleg Natessance BeBe čistilnega in zaščitnega losjona za ritko ter Earth Friendly Baby losjona za telo s sivko. Kajti oba sva taka, da dava zelo veliko na nego najinega sončka… in to na kvalitetno in naravno nego :)! 

Bi tudi vi radi privoščili svojemu sončku kvalitetno umivanje z Jonzac micelarno vodo? Klik —> https://www.lenuhec.si/izdelek/jonzac-bebe-nezna-micelarna-voda/

Vaša ekipa Lenuhec.si (Teja)

Komentiraj

Independently verified
858 reviews