Bio čistina in zaščitna losjona za ritko – Natessance BeBe in Jonzac

O bio čistilnem in zaščitnem losjonu za ritko Natessance BeBe sem že pisala, saj je to pri nas še vedno top izdelek, sploh na potovanjih in v poletnem času. Ker pa je bil k njemu in s tem v našo ponudbo dodan tudi bio čistilni in zaščitni losjon Jonzac, z micelarno vodo, sem se odločila, da bom še enkrat opisala njuni funkciji.

Ko je postal Tilen čist in je začel hoditi na stranišče, sva mu pričela ritko najprej čistiti z vlažilnim toaletnim papirjem, nato pa sva mu jo še vedno namazala s kremo za ritko. To sva kmalu opustila, saj sva v uporabo vključila Natessance BeBe zaščitni in čistilni losjon za ritko, ki najprej zelo lepo očisti ostanek blata, hkrati in nato pa mu ritko zaščiti in neguje, tako, da kasnejša uporaba kreme za ritko v tem primeru več ni bila potrebna. Mogoče se sliši hecno, ampak še vedno imava rada, da je njegova ritka po odvajanju blata na stranišču čista in negovana, saj se zagotovo tudi on bolje počuti. Natessance BeBe zaščitni in čistilni losjon za ritko je malo dražji, ampak se ga količinsko dobi kar dosti (500 ml), pri uporabi pa se ga na papir ali krpico nanese zelo malo in se ga zaradi tega ima kar lep čas. Pa tudi ritka se ne čisti pogosto, razen ob odvajanju blata in, ko je to zares potrebno. Vsebuje dragoceno oljčno olje, ki občutljivi predel ritke ščiti in preprečuje nastanek rdečice, zaradi oljčnega olja pa naredi na ritki tudi zaščitni sloj. Naša uporaba poteka tako, da na vsak toaletni papir (kolikor ga potrebujeva, da je ritka čisto čista) naneseva majhno količino tega losjona in mu ritko pobriševa. Pri tem sva ugotovila, da so stroški zmanjšani, ker se uporabi navadni toaletni papir in ni dodatnih izdatkov zaradi kupovanja vlažilnega toaletnega papirja. Ta losjon pa se seveda lahko začne uporabljati že pri novorojenčku oziroma dojenčku in se nadaljuje kolikor želite in vam ustreza :).

Kmalu za tem pa se je v ponudbo priključila tudi bio otroška kozmetika z micelarno oziroma termalno vodo Jonzac in tudi oni imajo v ponudbi enako zadevo za čiščenje in nego ritke, v enaki količini (500 ml). Jonzac bio čistilni in zaščitni losjon za ritko je mastna krema s termalno vodo, ki nežno očisti otroško ritko in jo nato skrbno neguje,  s tem, da ohranja zaščitni film. Le-ta ščiti in izolira kožo pred zunanjimi vplivi. Njena formula je obogatena z apneno vodo in organskim olivnim oljem, preprečuje prehodno rdečico in pomirja otrokovo občutljivo kožo. Uporaba je enaka kot v zgoraj opisanem primeru. Losjon nanesite na kos vate ali wc papirja in z njim očistite ritko. Uporaba se lahko začne že pri novorojenčku in nadaljuje kolikor želite :).

Ker pa je sedaj čas poletnih počitnic in potovanj ter poletnih znižanj, smo za Vas pripravili akcijo in smo oba losjona za nego ritke znižali za 15%. Samo kliknite na spodnji dve povezavi in privoščite svojemu otroku najboljšo nego ritke :).

Natessance Bebe —> https://www.lenuhec.si/izdelek/jonzac-baby-nezna-formula-za-predele-ritke-500ml/
Jonzac —> https://www.lenuhec.si/izdelek/bio-cistilni-in-zascitni-losjon-za-ritko/

Sončne pozdravčke,
Teja (ekipa Lenuhec.si)

 

 

 

Komentiraj

Independently verified
858 reviews