GNEZDECE ZA DOJENČKA 3V1 Z MATERINSKO BLAZINO

Pred več kot dvema mesecema nas je kontaktiralo družinsko podjetje, ki izdeluje samo izdelke iz 100% bambusa, njihovo blago pa je zaščiteno z avtorskim potiskom. Ko smo videli njihove izdelke in prvo gnezdece za dojenčka, ki so ga nam poslali, da smo si izdelek lahko sami dobro pogledali in ga tudi stestirali, smo bili več kot navdušeni! Zakaj? Tole pa vam bom razkrila v nadaljevanju :).

Najprej bi vam rada napisala nekaj besed o ustanoviteljici in dobaviteljici Katarziny Kuban, družinskega podjetja Qbana Mama. Ko je Katarzyna postala prvič mamica je začela intenzivno iskati izvirne, preproste, elegantne in kvalitetne izdelke. Ker jih ni našla, saj je med iskanjem ugotovila, da je trg prenasičen s kičastimi produkti, kar pa ni bilo po njenem okusu, je sama poprijela za čopič in začela z risanjem preprostih in elegantnih vzorcev. Te vzorce je nato dala natisniti na blago, iz katerega je zašila svoj prvi izdelek – gnezdece za dojenčka. Treba je poudariti, da je to blago bilo 100% bambus, saj je želela ustvariti izdelke za zahtevne, moderne in elegantno naravnane mamice, ki nimajo rade umetnih materialov, načičkanih stvari, ampak se trudijo svojemu otroku ponuditi le najboljše, funkcionalne stvari ter sledijo svojemu elegantnemu in preprostemu stilu. Drži se načela manj je več. S svojo pridnostjo in delavnostjo ob dojenčku, pozno v noč, je sama ustvarila 6 prečudovitih kolekcij, s 1.10.2019 pa se je obstoječim kolekcijam pridružila še sedma unikatna in avtorsko zaščitena kolekcija – dinozaur. Šest kolekcij, ki jih že dva meseca občudujemo na naših spletnih poličkah, so:
1. Birds,
2. Vintage Flowers,
3. Eukaliptus,
4. Herbal,
5. In Blossom ter
6. Pacific Turtle.

Zakaj sem bila sama nad gnezdecem za dojenčka 3v1 tako navdušena, ko sem ga prejela na ogled? Tako kot Katarzyna imam tudi jaz zelo rada funkcionalne izdelke in tukaj sva se že takoj v začetku ujeli. Torej, da se v enem izdelku skriva več različnih funkcij za ceno enega produkta. Gnezdece za dojenčka 3v1 ima tako tri funkcije, sama pa rečem, da lahko mamica s svojo domišljijo in kreativnostjo iz njega potegne še kakšno funkcijo več, kot sem jo na primer tudi jaz:
1. prvo, ko še dojenčka ni na svetu, lahko mamica uporabi obrobo gnezdeca za materinsko blazino, ki ji bo podprla trebušček med spanjem na boku. Ležalni del gnezdeca in obroba se namreč ločita z zadrgo,
2. ko novorojenček prispe na svet, se uporabi gnezdece za spanje in ležanje. Še vedno pa lahko mamica oba dela med seboj loči z zadrgo in uporabi obrobo gnezdeca kot blazino za dojenje, ležišče gnezdeca pa lahko uporabi kot mehko, previjalno podlogo na potovanjih, obiskih,…
3. z rastjo začnejo naši dojenčki pasti kravice in okolje jih začne vedno bolj zanimati. Takrat lahko gnezdece damo na tla in otrok v varnem prostoru gnezdeca začne z obračanjem levo in desno, pase kravice ali pa ga damo ležati na hrbet, preko gnezdeca damo prenosni igralni lok in iz tega že dobimo novo funkcijo – igralno podlogo,
4. sama pa sem šla s svojo domišljijo in razmišljanjem pri spoznavanju tega prečudovitega produkta še naprej in sem iz gnezdeca potegnila še dve dodatni funkciji. Ko začne dojenček samostojno sedeti in se začne na tleh samostojno igrati ter plaziti, lahko damo samo podlogo gnezdeca pod njegovo ritko, da mu pri igri na tleh ni hladno. Ko pa gnezdeca več ne potrebujemo, lahko obrobo gnezdeca uporabimo kot obrobo za posteljico, ki jo lahko pritrdimo na posteljico tako, da iz obrobe gnezdeca potegnemo vrvico, jo razrežemo na 4 enako dolge kose in z njo zavežemo obrobo za posteljico na prečke posteljice = varnost.

This image has an empty alt attribute; its file name is Opis-gnezdeca-3v1-1024x679.jpg

Gnezdece za dojenčka je obojestransko, zato se ga lahko v primeru madeža obrne na drugo stran. Mere zunanjega dela gnezdeca za dojenčka so 85 x 55cm, notranjega dela pa 68 x 35 cm. Ker ima zadrgo, se lahko ena stran odpre in otrok ima nogice ven, ko zavezano gnezdece preraste = dodatna funkcija, za daljšo uporabo samega gnezdeca za dojenčka. Gnezdece za dojenčka in vsi ostali izdelki so narejeni samo iz 100% bambusa, drugega blaga dobaviteljica ne uporablja, saj prisega na kakovost in naravni material. Polnila so antialergijska, vrvice so bombažne. Vsa blaga imajo unikatne, ročno narisane in avtorsko zaščitene potiske. Izdelki imajo Oeko-Tex certfikat.

Z nakupom tega gnezdeca boste zares zadovoljni, zaradi njegovih funkcij in pa zaradi samega materiala -bambusa, za katerega vemo, da ima same pozitivne lastnosti – diha, naravno sterilizira, dobro vpija pot in se hitro suši. Prav tako pa boste z nakupom privarčevali denar od materinske blazine, blazine za dojenje, igralne podloge in pa obrobe za posteljico.

Pokukajte v prečudovito ponudbo gnezdec 3v1, z unikatnimi vzorci in izberite zase in za svojega malčka le najboljše. V mesecu oktobru velja zaradi nove kolekcije tudi akcijska cena gnezdec za dojenčka, znižana so za 10% do 31.10.2019.

Prijeten pozdrav in lep dan želim,
Teja Šavli (ekipa Lenuhec.si)

Komentiraj

Independently verified
842 reviews