Obiščite nas na otroškem bazarju 2019

Leto 2018 je bilo za nas prelomno, saj smo prejeli povabilo na 13. Otroški bazar. Sprva nisva vedela ali se bomo dogodka udeležili, saj smo v mesecu decembru 2017 dobili drugorojenko Klaro in si zares nisem predstavljala, kako bom vse uspela izpeljati zaradi dojenja. Pri 9 mesecih se je še vedno polno dojila, goste hrane ni sprejemala in to je pomenilo, da sem jo morala imeti ves čas ob sebi. Organizirati sem morala prenočišče, nato varstvo na bazarju, najbolj pomembno pri tem pa je bila še organizacija samih izdelkov in ostalih pomembnih stvari za predstavitev podjetja. Ker imam zlatega moža in zlate starše, moram omeniti, da se je vse končalo kot je bilo treba in nad Otroškim bazarjem smo bili tako navdušeni, da smo letošnje leto zares komaj čakali, da so se v mesecu aprilu odprle prve prijave na 14. Otroški bazar. Zakupili smo kar dve enoti showrooma, saj Vam imamo za pokazati kar nekaj novosti. Zato Vas že zdaj zelo lepo vabim, da nas obiščete v letošnjem showroomu :). V nadaljevanju bom na kratko opisala in izpostavila vtise iz lanskega Otroškega bazarja, na podlagi katerih smo se odločili za sodelovanje tudi na letošnjem 14. Otroškem bazarju.

Najprej se bom dotaknila teme, kako je poskrbljeno za doječe mamice in male dojenčke ter njihove ritke. Bila sem navdušena. Ko se pride v samo stavbo Gospodarskega razstavišča, je takoj na desni strani, za steklenimi vrati skrit prostor, kjer so sicer imeli zložene mize in stole, ampak v tem prostoru si lahko v miru in tišini podojil svojega otroka, ločeno stran od množice in hrupa. Bilo nas je kar nekaj mamic, ki smo se srečevale pri dojenju :). Pred vstopom v tale prostor pa sta dve previjalni mizi, opremljeni s previjalno podlogo ter košem za plenice. Tako, da doječe mamice in pa tudi mamice, katerih dojenčki pijejo po flaški, bazar ima kotiček za dojenje in hranjenje, prav tako pa super kotiček za previjanje. Priznam, da me je bilo tega najbolj strah, a, ko sem videla vse to, je strah takoj izpuhtel in s Klaro sva se privadili na tri dni takšnega dojenja in previjanja :).

Kako je poskrbljeno za starejše otroke? Tako, da se jim zares dogaja :)! Zato pa se reče Otroški bazar, a ne :)? Tilen je bil tri dni ves navdušen, saj so zunaj na ploščadi imeli plezalno steno, pridružili pa so se tudi gasilci. Nasproti našega showrooma pa je bila policijska in forenzična enota in potem si lahko kar predstavljate kako se je Tilnu dogajalo :). Sirene, forenzika, motorji, gasilski avtomobili, kače, pajki, legokocke… Ni da ni :). Aja pa še povrhu nas je razveseljevala dobra volja in glasba policijskega orkestra. Na koncu hale C, kjer smo bili tudi mi pa je bil postavljen še velik oder na katerem so se ob določenih urah odvijali razni koncerti in pa otroške predstave.
Kako sva se midva počutila v showroomu? Lanska izkušnja je bila za naju zelo pozitivna. Iz Otroškega bazarja sva z možem odnesla super vtise in bila sva vesela, da nas je obiskalo kar veliko stalnih strank. Z njimi sva poklepetala, jim predstavila novosti in to je nama bilo najbolj všeč, da je vse bilo na nivoju prijateljskega odnosa. Vsekakor pa sva spoznala tudi ogromno ljudi, ki imajo tudi svoja podjetja in smo z nekaterimi postali prijatelji in smo v stikih bili čez vso leto. Sva se pa tudi naučila, da ne rabiva na Otroški bazar prinesti vseh stvari, ki jih imamo v spletni trgovinici in na zalogi, ampak, da se je pomembno osredotočiti na določene stvari. Zaradi tega sva se za letošnje leto odločila, da bova dala poudarek novim pleničkam za enkratno uporabo, z aloe vero in unikatnim potiskom. Lenuhec.si bo prvi v Sloveniji, ki jih bo imel možnost predstavi slovenskemu trgu in zato se nama zdi, da je Otroški bazar pravo mesto za to. Mesto za to, da ekskluzivno predstaviva in odpreva prodajo pleničk. Podelila bova tudi kar nekaj vzorčkov in pa seveda pripravila bova tudi eno super nagradno igro. Ker pa je Otroški bazar septembra in se začnejo mamice že pripravljati na zimo, bo drugi poudarek na naših najbolj prodajanih zimskih vrečah z eko krznom, prav tako pa bo tudi na področju zimskih vreč predstavljena novost – luksuzne zimske vreče. Na področju sveta gnezdec pa bova predstavila gnezdeca z obrobo kitko in pa gnezdeca z materinsko blazino. Kaj več pa ne izdava, naj ostane skrivnost vse do 14. in 15. septembra, ko se srečamo na bazarju :).Za hrano in pijačo je poskrbljeno. Zunaj na ploščadi je kar nekaj punktov za dobro kosilo, po ugodni ceni, podeli pa se tudi veliko vzorčkov z otroškimi prigrizki, kašicami,…

Še enkrat vas lepo vabiva, da se nam pridružite na 14. Otroškem bazarju, ki bo na Gospodarskem razstavišču od 14.9.2019 do 15.9.2019 (novost letošnjega leta je, da bazar traja samo 2 dni, drugače je bil od petka do nedelje). Odpiralni čas je vsak dan od 9.00 do 19.00 ure. Vstopnice si lahko zagotovite že zdaj, 2-3 bomo podarili tudi mi. Lahko pa izpolnite tudi prijavni obrazec za ugodnejše vstopnice, s katerim znaša družinska vstopnica 8eur/družino (redna cena pa je 10eur/družino). Družinska vstopnica zajema dve odrasli osebi in neomejeno številko otrok – https://www.otroskibazar.si/obiskovalci .

Prejmite lepe pozdrave in uživajte še v poletju ter morskih radostih.

Se kmalu vidimo :).

Lep pozdrav,
Teja (ekipa Lenuhec.si)

Komentiraj

Independently verified
842 reviews