Prva ideja za božično darilo – naravna kozmetika Earth Friendly Baby

Tega darila bi bila kot bodoča mamica ali kot mamica zares zelo vesela. Gre za kozmetiko, ki ni namenjena samo našim malim sončkom, ampak tudi odraslim, ki prisegajo na naravne produkte in imajo težave s suho in srbečo kožo, nagnjeno k atopijskemu dermatitisu.


Tako lahko na podlagi naših izdelkov, ki jih imamo od te kozmetike v ponudbi in na zalogi sestavite zares lep darilni set, ki bo glavno darilo pod smrekico ali pa kot lep dodatek in pika na i k drugemu, večjemu darilu. Najboljše pri tem pa je, da bo lahko mamica ali ati to kozmetiko uporabila tudi za svojega sončka. Tukaj Vam prilagam nekaj mojih predlogov:

1. ZA VSE LJUBITELJE KOPANJA – set za kopanje sivka:
biološka kopalna pena sivka bo poskrbela za naravno kopanje in uživanje v kadi. Prijeten in pomirjajoč vonj sivke bo pripomogel k temu, da se boste lahko pred spanjem sprostili in umirili. Koža bo po kopanju mehka, navlažena in pripravljena za nadaljno nego, saj je sivka tradicionalna rastlina, ki pomirja, deluje protibakterijsko, protivirusno in protivnetno,
biološki losjon za telo sivka bo poskrbel za nadaljno nego po kopanju. Kožo bo še dodatno navlažil in jo naredil mehko in prožno.

Za ta darilni set boste odšteli 15.23€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017. .

2. ZA TISTE, KI SE RAJE TUŠIRAJO: 
Set za tuširanje in nego – sivka:
biološki šampon in gel za tuširanje sivka bo v kopalnici ustvaril prijeten in pomirjajoč vonj po sivki. Koža bo po tuširanju mehka, navlažena in pripravljena za nadaljno nego, saj je sivka tradicionalna rastlina, ki pomirja, deluje protibakterijsko, protivirusno in protivnetno,
biološki losjon za telo sivka bo poskrbel za nadaljno nego po tuširanju. Kožo bo še dodatno navlažil in jo naredil mehko in prožno.


Set za tuširanje in nego – kamilica: 
biološki šampon in gel za tuširanje kamilica je namenjen vsem tistim, ki obožujejo vonj po kamilici. Glavna sestavina je biološka kamilica, ki deluje pomirjajoče, protivnetno in blažilno. Zelo se priporoča tistim ljudem, ki imajo kožo nagnjeno k ekcemom in alergijam (npr. atopijskemu dermatitisu). Gel za tupiranje po koćo lepo očistil in navlažil ter jo pripravil za nadaljno nego z biološkim losjonom za telo,
biološki losjon za telo kamilica bo na koncu koži dal piko na i, saj jo bo še dodatno navlažil. Tako koža več ne bo srbeča in suha.

Za set za tuširanje boste odšteli 13.13€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017.

3. ZA VSE TISTE, KI LJUBIJO MASAŽE:
Masažno olje s karitejem Earth Friendly Baby je sicer namenjen masaži novorojenčka in kasneje dojenčka, a tudi tistim, ki se radi sprostijo z masažo in pri tem dajo veliko poudarek na kvalitetna in naravna olja, ki negujejo in vlažijo kožo. Glavna sestavina visoko kakovostnega otroškega ekološkega in nežnega, neodišavljenega masažnega olja je luksuzno karitejevo maslo, ki podaljšuje rok uporabe tistih izdelkov, v katere je dodan. Je slonokoščene barve in vsebuje ogromno vitamina E ter nekaj vitamina A. Ker je dojenčkova koža lahko že od rojstva nagnjena k atopijskemu dermatitisu in je lahko zaradi tega tudi zelo suha, luskasta in srbeča, karite blagodejno deluje na te težave, saj je zelo dober v boju z ekcemi, lišaji, temenci ter suho in razdraženo kožo (nase veže vlago iz zraka). Nežno masažno olje s karitejem lahko med nosečnostjo uporabljajo tudi bodoče mamice, zaradi učinkovitega vpliva na strije. Je neodišavljeno, steklenička pa je opremljena z rebrastim pokrovom, kar pa omogoča lažje odpiranje in zapiranje s spolzkimi rokami.

Za nežno masažno olje s karitejem boste odšteli 5.84€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017.

Želim Vam lepo, prijetno in veselo božično nakupovanje :).

Teja (ekipa Lenuhec.si)

 

Komentiraj

Independently verified
858 reviews