Druga ideja za božično darilo – muff rokavičke za voziček

Sin se je rodil meseca januarja. Na dan njegovega poroda ni bilo ne duha ne sluha o snegu, zunaj je bilo prijetno toplo, a en teden kasneje se je drastično ohladilo in zapadel je sneg. Pred petimi leti še muff rokavičke niso bile tako aktualne, zaradi tega sploh nisem pomislila, da bi si jih nabavila. Tako sem ob vsakem sprehodu s seboj nosila svoje rokavice. A, ker se je dostikrat zgodilo, da sem jih v naglici pozabila doma, me je dostikrat tudi zelo močno zazeblo v roke. Sedaj, ko dobimo ponovno novega družinskega člana, sem si najprej, ko sem iz podstrešja vzela voziček, naročila svoje muffke za voziček. Tako ne bom rabila skrbeti ali imam rokavice s seboj ali ne in bom imela roke vedno na toplem. V trgovini in na sprehodih pa seveda ne bom imela težav z njihovim shranjevanjem ali pa še kakšno izgubo, kot se to rado zgodi :).

V naši ponudbi imamo kar nekaj muff rokavičk od treh različnih dobaviteljev. Najprej moram poudariti, da so vse te muff rokavičke ročno delo in zaradi tega je zanje tudi malo daljši dobavni rok ter na zalogi tudi nimamo po več kosov. V naši spletni trgovini namreč želimo imeti različne dobavitelje, ki se sami, z ljubeznijo do njihovega dela trudijo, da za naše najmlajše naredijo najlepše in najboljše izdelke, z vsemi certifikati, ki so potrebni. Pri tem pa je pomembno tudi poudariti, da so to unikati, da se blago spreminja in, da se bo težko zgodilo, da se boste srečali s katero mamico, ki bo imela podobne izdelke. To se zagotovo ne bo zgodilo z družinsko blagovno znamko Maylily, saj sami ustvarjajo v podjetju vzorce in jih nato dajo natisniti na bambusovo in Minky blago. Sedaj pa Vam želim predstaviti moje tri top muffke, ki bi jih z veseljem videla pod smrekico zase in za mojo princesko, ki se ji očitno še ne mudi na svet :):

1. MAYLILY MUFF ZA VOZIČEK Z EKO KRZNOM – LIGHT GREY: od nekdaj sem ljubiteljica sive barve. In to svetlo siver barve. V moji omari se bodo našli številni kosi v tej barvni kombinaciji in tudi kamor pridem me vedno vleče k svetlo sivi ali srebrni barvi. Zaradi tega so me tudi v prvi vrsti pritegnili ti svetlo sivi muffki blagovne znamke Maylily. Muffki so zelo topli, saj imajo v notranjosti mehak, topel pliš. Samo blago je nepremočljivo in spominja na videz jeansa. Če Vas bo dobil sneg, bodo Vaše roke ostale suhe in na toplem. Piko na i jim da eko krzno, ki da muffkom eleganten pridih, saj ga ni preveč, da bi izpadle rokavice preveč načičkane. Rokavice se zaprejo z netki in pašejo na vsak voziček, kar pa je pri njih najbolje je to, da imajo na vrhu žepek, v katerega se lahko shranijo telefon, robčki in ključi. To je zagotovo prednost, saj se včasih res ne rabi s seboj vzeti celotna previjalna torba :). So zelo primerno darilo za pod smrekico, saj so okrašene tudi z elegantnim, srebrnim, svilenim trakom. Dobijo pa se tudi v temno sivi različici, za vse tiste, ki imajo raje črno ali temno sivo barvo.

 

Namig: k tem rokavičkam se lahko kombinira enaka zimska vreča z eko krznom ali pa zimsko-poletna odejica.

Za to darilo boste odšteli 39.99€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017.

2. MUFF ZA VOZIČEK COCOBIRD – BALETKA, KORAL: to blago pa me je tako pritegnilo, da se mu žal nisem mogla upreti. Seveda sem naročila celoten komplet za našo prihajajočo princesko. Muff rokavičke so v notranjosti obdane s prijetnim Minky plišem, ki bo grel vaše roke, zunanje blago pa je vodoodporno, z vzorcem baletk. Rokavičke nimajo dekorativnega krzna, tako, da so primerne za tiste starše, ki imajo radi preproste a cart izdelke. Že samo blago da tem muff rokavičkam piko na i, tako, da mislim, da bi bilo krzno čisto odveč. Rokavičke se zapirajo z neti in pašejo na vsak voziček. Kombinirajo se lahko tudi z enako zimsko vrečo, ki lahko ima zgornji del odpet ali pa zapet v kapuco. Kapuca nima krzna, kar je zelo primerno za novorojenčke oziroma zalo majhne dojenčke, da ne dobijo kakšen del krzna v usta.

Namig: muff rokavičke lahko kombinirate tudi s prečudovito Silvercloud odejico v roza barvi, v primeru, če imate za dojenčka že kupljen zimski kombinezon in bi ga radi še samo dodano pokrili.

Za to darilo oziroma za muff rokavičke boste odšteli 34.99€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017.

3. MUFF ROKAVIČKE BEZTROSKA – OLIVNO ZELENE:  to je barva, ki je letos zelo aktualna in moderna. Je lepa, nežna in umirjena, zaradi tega sem jo tudi dala v ožji izbor.  Muffki so zelo topli, saj imajo v notranjosti mehak, topel pliš. Blago je nepremočljivo. Piko na i in eleganten videz jim da bogato eko krzno. Rokavice se zaprejo z netki in pašejo na vsak voziček.

 

Za to darilo boste odšteli 39.99€ – 10% popust s kodo PRAZNIKI17, ki velja od 4.12.2017 – 15.12.2017.

Vsi ti predstavljeni muffki, ki so moj ožji izbor, se dobijo tudi v drugih barvnih kombinacijah. Le pokukajte na https://www.lenuhec.si/kategorija/na-sprehodu/muff-rokavicke-za-vozicek/ in izberite za mamico in njenega sončka čudovite in tople rokavičke, po Vašem izboru oziroma njenem okusu :).

Pa prijetno božično nakupovanje :)!

Teja (ekipa Lenuhec.si)

 

Komentiraj

Independently verified
858 reviews