Ambasadorka spletne trgovine Lenuhec.si

Včasih se po naključju zgodi, da se določeni ljudje povežejo. Sem mnenja, da se vse zgodi z razlogom in tako tudi nakup v naši spletni trgovini, ki ga je opravila Lucia za svojega sinčka Davida, ki še je bil takrat v trebuščku, zagotovo ni bil kar tako. Iz tega nakupa se je namreč rodilo nekaj več – želja po sodelovanju, želja po ambasadorstvu za našo spletno trgovino Lenuhec.si.

Kdo je naša ambasadorka?
To je Lucia Pahulyiova, ki prihaja iz Slovaške. V Sloveniji živi že 6 let in kot novopečena mamica ima rada večnamenske stvari, ki se lahko uporabljajo na več načinov in “rastejo” z otrokom. Kot mi rečemo – so funkcionalna :). Ker je veliko takih stvari našla pri nas, je zelo vesela, da smo jo izbrali za našo ambasadorko. Sama je rada zelo urejena in pridno sledi vsem modnim trendom. Tako v času, ko ji otroček le-to dovoli kvačka trake za lase. Ja mamice kaj kmalu boste lahko videle na naših spletnih poličkah tudi matchy trakece za mamico in hčerko :). Zares so prečudoviti :)!

Ko sva se z Lucio spoznali je pri nas opravila prvi, osnovni nakup. Kupila je Mojzesovo košaro, z belim gugalnikom, Pippi tetra pleničke in bambusovo odejico z vzorcem. Sin David je košarico in odejico zelo dobro sprejel in v njegovem spalnem kotičku zelo uživa ter mirno spi. Kot ambasadorka pa bo Lucia naše stvari testirala in jih opisala po resnici. To je tudi naš namen, da se produkti predstavijo na odkrit način. Najlažje to dosežemo s tem, da se testirajo skozi uporabo.

This image has an empty alt attribute; its file name is Odejica-1.jpg

Prva dva produkta, ki sta šla v testiranje sta nepodložena pomladna vreča za voziček, jajčko in swaddlanje Mickey ter gnezdece iz 100% bambusa, družinskega podjetja Maylily. Ker je David star par mesecev in še športnega dela vozička ne uporabljata, je bila pomladna vreča testirana v jajčki. Lucia je bila in je z njo zelo zadovoljna, saj svojega sinčka, ko gre na hladno v vrečo zavije in ga zaščiti pred mrazom, ko pa ga da v avto ali z njim gre v topel prostor, odejico samo odpre in tako svojega sinčka odkrije, da mu ni prevroče on pa še vedno lahko dalje mirno spi, brez, da ga zmoti. Lucia si je izbrala pomladno vrečo črno Miki Miško s sivo kombinacijo.

Drugi produkt, ki smo ga dali v testiranje je najbolj prodajano gnezdece iz 100% bambusa. Ker ima Lucia zelo rada sivo barvo se je odločila za unikaten vzorec Stars Graphite. Sprva je bila za gnezdece malo skeptična, zaradi tega si ga tudi ni kupila. Bila je mišljenja, da ga sploh ne potrebuje, saj si je že tako ali tako nabavila Mojzesovo košaro, ki si jo lahko prestavlja iz ene sobe v drugo, saj je stojalo/gugalnik lahko in prenosljivo, košarica pa ima ročaj za prenašanje in tako je prestavitev zares hitra. Med pogovarjanjem pa sva le prišli do tega, da ji gnezdece pošljem v testiranje, saj sama pri hčerki ugotavljam kakšna super zadeva je to. Pri 16 mesecih je gnezdece še vedno v uporabi in brez njega sploh ne zna mirno spat. Njen desni kot je za njo pač zakon :)! Ko je Lucia gnezdece prejela in ga ima sedaj v uporabi, je ugotovila, da je zelo praktično, saj se lahko gnezdece da na kavč, na posteljo, tudi na tla kot igralno podlogo. Zelo je vesela, da ga ima in gnezdece je tako ves čas v uporabi :). Ne skrbi je, da bi se David kam prekucnil, saj ga rob gnezdeca varuje prav tako pa je tudi ne skrbi, če ga odloži na tla, da bi mu bilo na hladnih tleh hladno, ker ležalna pena poskrbi za toploto. Ker ga je pred prvo uporabo tudi oprala, je povedala, da se gnezdece v pralnem stroju lepo opere in ne spremeni oblike. Prala ga je na 30 stopinj celzija, posušila pa na zraku.

Do 30.4.2019 še lahko izkoristite 10% popust, s kodo kupona LUCIA10, v mesecu maju pa vas bo na Luciinem instagram profilu pričakala tudi nagradna igra in pa testiranje novega produkta :). Lucio spremljajte na instagram profilu pod imenom @pahulyiova.lucia in skupaj z njo spoznavajte naše izdelke. Sledite pa tudi nam na spletni strani www.lenuhec.si, instagram profilu @lenuhec.si ter na facebooku .

Pošiljam lepe deževne pozdravčke in se kmalu spet tipkamo :),
Teja

Komentiraj

Independently verified
860 reviews