Obvezna oprema vsake mamice – »Must have #1 GNEZDECE ZA DOJENČKA«

V parih blog objavah, Vam bomo razkrili, kateri so tisti najpomembnejši in must have izdelki, brez katerih mamice res ne smete biti. Radi bi, da si mamice, sploh tiste, ki boste rodile prvič, nabavite res nujne osnovne kose, ki so zares uporabni ter funkcionalni in zanje ni vržen denar stran. Prav tako pa bi želeli na tak način pomagati, da ne bi odšteli preveč denarja za izdelke, ki jih mogoče v začetku še ne potrebujete ali pa jih sploh nikoli ne boste potrebovali. Novopečena mamica Tjaša bo tako iz prve roke poročala o uporabnosti naših izdelkov, ki jih najdete na naši spletni strani Lenuhec.si. Danes Vam predstavlja prvi “must have” izdelek – gnezdece za dojenčka.

V prvem blogu sem bila še v procesu gnezdenja, nabave in pripravljanja vseh stvari na prihod novega družinskega člana. V začetku septembra nas je nekaj dni prehitro presenetil mali Nik. V trenutku, ko imaš malo, nebogljeno štručko v roki pozabiš na lepo okrašeno sobico in seveda v mojem primeru tudi na nekaj nepotrebnih stvari, ki te čakajo, da jih boš uporabil (mogoče) enkrat. Seveda v času gnezdenja mamice nabavimo vse kar menimo, da bi lahko potrebovale. No, vsaj v mojem primeru je bilo tako. Današnji blog in nekaj naslednjih blogov pa bo namenjenih temu katere stvari, kot novopečena mamica toplo priporočam in zanje res svetujem nakup. Prva od stvari, ki jo najbolj pogosto uporabljamo, saj je v uporabi celo noč in vsaj polovico dneva, je gnezdece za dojenčka. Že v prvem blogu sem pisala o univerzalnosti gnezdeca, ki pa je svojo učinkovitost pri nas res dokazal. Izbrala sem čudovito gnezdece za dojenčka znamke Bellochi – Tresor, ki ga najdete tukaj (pa še v akciji je?).

Gnezdece dam ponoči v otroško posteljico, ki sva ji odstranila stranico in jo imava ob najini postelji. Zaradi svoje oblike, je gnezdo idealno, da otroka položim na bok in mu stranica služi kot opora. Čez dan gnezdece uporabljam v starinski leseni košari, ki je v družini že več generacij in jo imava v dnevni sobi, včasih pa gnezdece preprosto položim na kavč in imam ob gledanju televizije otroka na dosegu roke.

Seveda se gledanje televizije utrujene mamice v večini primerov konča s spancem, a ob gnezdecu lahko mirno zaspite, brez skrbi, da bi otroka »pomečkale« :).

Ob nakupu gnezdeca za dojenčka Tresor ali 5 delnega kompleta Tresor, Vam Tjaša GRATIS podarja vzglavnik za oblikovanje glave 3v1 – Tresor, do 30.11.2020.

Komentiraj

Independently verified
862 reviews