Obvezna oprema vsake mamice – »Must have #2 ODEJICA ZA JAJČKO ALI LUPINICO«

Prejšnji teden Vam je Tjaša predstavila prvi must have izdelek iz obvezne opreme vsake mamice. Danes Vam predstavlja drugi izdelek, ki še kako prav pride v hladnih jesenskih in zimskih dneh :). To je odejica za jajčko ali lupinico.

Že domov iz porodnišnice sem Nika odnesla v odejici, za katero sem, po resnici povem, najprej pomislila, da je modna muha in da je ne bom potrebovala, ter da sem jo kupila samo za okras. Kasneje se je izkazalo za eno bolj praktičnih stvari, ki smo jih nabavili.

Odejica za jajčko oziroma lupinico je odejica, ki jo namestimo v samo jajčko, skozi potegnemo varnostne pasove, saj ima luknje za 3 točkovni varnostni pas ter 5 točkovni varnostni pas. Prav tako ima kapuco, ki je poleg tega, da ima ušesa in izgleda lepo, še zelo praktična, še posebej v tem prehodnem – jesenskem obdobju. V spodnjem delu ima prostor za otrokove noge in dve »stranici«, ki se zapreta z ježkom. Sama sem nad odejico navdušena, saj otroka ne oblečem preveč, če gremo iz hiše direkt v avto in nato spet v notranje prostore. V takšnih primerih mi odejica omogoča, da otroka vseeno zaščitim pred hladom na poti do avta, mu pokrijem glavico in celo telo, v avtu pa ga normalno odkrijem. Odejice pa ne uporabljam samo kot odejico v avto-sedežu ampak tudi kot swaddle odejico, če greva do babice v sosednjo hišo na kavo. Otroka samo zavijem, odnesem in ga na toplem lepo ponovno odkrijem.

Sama sem izbrala odejico za jajčko ali lupinico – Tresor, znamke Bellochi, saj motiv paše h gnezdecu. Ne zamudite, odejica je tudi še v akciji, nanjo pa lahko do konec meseca oktobra, izkoristite še dodatni 5% popust, s kodo OKTOBER5.

Ob nakupu odejice za jajčko ali lupinico – Tresor, Vam Tjaša GRATIS podarja eno tetra pleničko Tresor, do 30.11.2020.

Komentiraj

Independently verified
842 reviews