Obvezna oprema vsake mamice – »Must have #3 TETRA PLENICE«

Tretji Tjašin must have so tetra plenice, ki jih vsaka mamica zagotovo potrebuje kar nekaj, ker le te služijo različnim namenom. V prvi vrsti se jih uporablja za podiranje kupčka ter brisanje dojenčkovih ust pa tudi za zaščito ležišča v gnezdecu, postelji, zibelki, Mojzesovi košari,… Poglejte, kaj pa Tjaša pravi o njih :).

Tetra plenice, tetra plenice in še enkrat tetra plenice! Ko sem jih začela kupovati sem seveda malo povprašala kolegice, ki so bile mamice pred mano, o številu tetra plenic, ki jih potrebujem. Vsak odgovor je bil pri sami številki malce drugačen, a vse so bile zelo enotne: veliko. Nabavila sem jih cca 30, mož se mi je smejal in me spraševal, če jih bomo prodajali. Po enem mesecu uporabe in neštetih pranj pa se strinjava, da bi lahko kupila še kakšno več. Vendar pa na žalost vse tetra plenice niso enake. Predvsem se razlikujejo v kvaliteti, torej v tem kako zbledijo in kakšna postane tkanina; trda ali mehka. Izjemno zadovoljna sem z Done by Deer in Pippi tetra plenicami. So izjemno mehke, vpojne in niso izgubile barve, medtem, ko so nekatere tetra plenice v enakem cenovnem rangu skoraj popolnoma zbledele.

Seveda je o sami uporabi tetra plenic nesmiselno razglabljati, ker bolj univerzalnega produkta v otroškem svetu težko najdemo.
Sama jih uporabljam 24/7, saj jo vedno položim čez površino kamor polagam otroka (gnezdece, voziček, avtosedež…), za podiranje kupčka, za kopanje, za pokrivanje otroka med previjanjem, nekateri otroci pa tetra plenico uporabljajo tudi kot ninico. Sama sem se odločila za Done by Deer – Happy Dots Grey in Dreamy Dots Blue ter Pippi Provincial blue 8 kosov. Čeprav so tetra plenice v malce višjem cenovnem rangu vsekakor priporočam nakup, ker so res vredne vsakega evra.

Tudi sami smo pri Klari in Tilnu uporabljali samo tetra plenice blagovne znamke Pippi, pri Klari pa še Done by Deer Happy Dots Powder in Dreamy Dots Powder. Tretra plenice Pippi so po 7 letih uporabe še vedno kot nove in z nami gredo še vedno povsod, saj pridejo na izletih še kako prav (brisanje rok, ust,…). V tednu od 2.11.2020 do 8.11.2020, Vam na vse tetra plenice podarjamo kodo za 5% popustTETRICE5.


Komentiraj

Independently verified
842 reviews