Obvezna oprema vsake mamice – »Must have #4 – vafelj odejica brez polnila ali s polnilom«

Tjaša Vam bo danes predstavila naše Lenuhec.si vafelj odejice, z zajčjimi ušesi, ki so bile poleti pravi prodajni hit. Ker pa prihaja hladnejši čas, v naslednjem tednu na poličke prihajajo tudi debelejše vafelj odejice, s polnilom, ki so primerne za vse letne čase. Na voljo bodo naslednje barve vafla: mustard rumena, mint, temno siva ter indijansko roza. Bombaž s potiskom pa bodo seveda najbolj priljubljene miki miške :). Kaj pa Tjaša pravi o njih?

Vafelj odejica brez polnila je eden izmed večstranskih produktov, ki so vsekakor nujno potrebni v omari vsakega otročička. Odejico lahko uporabljamo na mnogo različnih načinov. V osnovi je mišljena kot odejica, v katero pa lahko tudi povijemo novorojenčka in ga tako povitega odložimo v posteljico, gnezdece, voziček ali pa ga pestujemo. Ko otrok zraste, jo
lahko še uporabljamo dalje za pokrivanje otroka.

Sama jo trenutno uporabljam kot podlago na igralni površini, ker je moje dete začelo »pasti kravice« in se mu npr. tetra plenička pod rokicami prehitro naguba in si jo tlači v usta. Odejico pa preprosto položim čez pena puzzle, otrok pa ima 80×80 cm manevrskega prostora, kar je za sedaj popolnoma dovolj.

Odejica je obojestranska, na eni strani je vafelj tkanina, na drugi pa 100% bombaž (enobarven ali pa vzorčast). Dvojna tkanina omogoča, da na igralni podlagi ni prehladno, ter v primeru slinjenja le to zelo hitro vpije. Odejica ima tudi čudovita ušeska, ki jih mamice lahko seveda izkoristimo za fotošuting naših zakladov, dojenček pa jih lahko uporablja za igranje ali kot ninico. Tjašin namig: ker je odejica dovolj velika, lahko nanj poleg otroka položite še različne pripomočke, ki bodo popestrili vašo slikico. Sama sem jo uporabila tudi za slikanje ob praznovanju mini svečke. Odločila pa sem se za dve odejici – enobarvno v mint barvi in eno v temno sivi v kombinaciji s čudovitim Miki Miška potiskom.

Vafelj odejice najdeš tukaj, nanje pa lahko izkoristiš kar 20% popust! Uporabite pa lahko tudi kupon NOVEMBER5 in izkoristite nanje še dodatni 5% popust, do 30.11.2020. Dostava je BREZPLAČNA za vsa naročila s plačilom vnaprej.

Ker smo tudi v Lenuhec.si ekipi testirali vafelj odejice, ki so velikosti 80 x 80 cm, Vam prilagamo nekaj namigov za uporabo:
1. kot swaddle odejica,
2. kot odejica,
3. kot ninica, zaradi zajčjih ušes,
4. kot brisača za zavit dojenčka vanjo po kopanju,
5. kot podloga na previjalni podlogi (sistematski pregledi, doma, na sprehodih,…),
6. kot igralna podloga na igralni peni,…

Lastnosti vafelj tkanine: diha, omogoča kroženje zraka, dobro vpija ter se hitro suši.

V ponudbo pridejo tudi podložene vafelj odejice, pri katerih boste GRATIS prejeli enak metuljček vzglavnik. Ne zamudite noro lepe ponudbe, ki na naše poličke prihaja v ponedeljek, dne 23.11.2020. Seveda Vas bomo o tem tudi obvestili, sedaj pa ste lepo vabljeni, da pokukate v prečudovito ponudbo tanjših vafelj swaddle odejic ter navadnih odejic :).

Komentiraj

Independently verified
862 reviews