Ali že poznate eko pleničke Kolorky?

Pred letom dni je nam le uspelo in v Slovenijo smo pripeljali blagovno znamko eko pleničk Kolorky. Le-te so okolju prijazne in nežne za otroško kožo, pohvalijo pa se lahko tudi z unikatnimi in pisanimi potiski, ki zadovoljijo vsak stil mamice in dojenčka.


KAJ VAM NI TREBA SKRBETI PRI EKO PLENIČKAH KOLORKY?
Pri eko pleničkah Kolorky Vam ni treba skrbeti, da bi plenice dojenčkom povzročale izpuščaje, alergijo ali astmo, saj ne vsebujejo:
– ftalatov, ki lahko pri otrocih porušijo hormonsko ravnovesje in v najslabšem primeru vodijo do neplodnosti, dihalnih težav, alergij ter drugih kroničnih bolezni,
– PVCja, ki lahko vsebuje strupene kemikalije,
– lateksa, ki lahko povzroča alergijske reakcije in
– klora ter njegovih derivatov.


KATERI SO ŠTIRJE RAZLOGI, ZAKAJ BOSTE IMELI RADI EKO PLENICE KOLORKY?
1. so EKO ,
2. ne povzročajo izpuščajev,
3. ne bodo premočile,
4. imajo svojstven in unikaten potisk.


Pri eko Kolorky plenicah lahko izbirate med 4 različnimi tipi plenic:
1. KOLORKY DAY, ki vsebujejo izvleček aloe vere,
2. KOLORKY DAY NATURE, ki so narejene iz koruznega škroba in beljene z novo metodo – vročim zrakom in ne klorom,
3. KOLORKY DELUXE VELVET, ki imajo žametno plast, so še bolj vpojne in so zato primerne za novorojenčke ter tiste dojenčke, ki so zelo občutljivi ali pa imajo celo atopijski dermatitis ter
4. KOLORKY NIGHT, ki so primerne za mirne noči, saj zaradi zelo vpojnega jedra dobro vpijajo in ne premočijo.


Pred kratkim pa so kot NOVOST v družinico eko Kolorky pleničk prišle tudi hlačne pleničke KOLORKY DELUXE PANTS. Spadajo med tip pleničke deluxe, zaradi tega imajo enake karakteristike, le dobijo se v večjih številkah – L in XL, medtem, ko so Kolorky deluxe samo v številki S in M.


Eko Kolorky plenice so letošnje leto prejele zlato medaljo ter prvo mesto za “Company od the year in West Bohemia”. So tudi v finalnem izboru za celotno Češko, ki bo potekal v začetku meseca decembra. Držimo pesti!

Mamice so nad njimi navdušene, tukaj je le nekaj pozitivnih mnenj naših zvestih strank:

Patronažna sestra mi je rekla, da tako mehkih in lepih pleničk še ni videla. — “Nuša”

Končno imamo mirne noči, saj so Kolorky pleničke night tako vpojne, da zdržijo do jutra in ne premočijo! — “Anja”

Po vsaki plenički je hčerka imela krvavo rdečo ritko. Mazati sem jo morala s kremico. Ko sva začeli z uporabo eko Kolorky pleničk, nisva več potrebovali kremice, saj je bila njena ritka brez kakršnekoli rdečine — “Teja”

Tudi sami smo zvesti uporabniki eko Kolorky plenic. Klara je imela zares veliko težav, preden smo našli prave pleničke za njeno ritko in to so seveda bile Kolorkyce. Ker sva s Klaro tako navdušeni nad njimi in, ker želiva vsem mamicam, da najdejo pleničke, ki najbolje ustrezajo njihovemu otroku, Vam podarjava kodo za 5% popust, ki jo lahko izkoristite na naši spletni trgovini za eko plenice Kolorky, do 30.11.2020.

Koda kupona: KOLORKY5

“It is not about life, it is about poo”.


Komentiraj

Independently verified
862 reviews