Obvezna oprema vsake mamice – »Must have #5 ZIMSKA VREČA«

Letošnja zima nas kljub čudnim časom navdaja z veseljem, saj je končno postregla s snegom in mrazom. Pri nas je že od novembra precej hladno, v decembru pa smo dobili tudi prve pošiljke snega. Če je le možno, se odpravim vozičkat vsak dan, kar pa je lahko v mrazu kar izziv. Odkar imam zimsko vrečo Lux, otroka oblečem normalno, kot za po hiši + jaknica, kapica in rokavičke, ter sva lahko zunaj tudi več ur, brez da bi bila v skrbeh, da ga bi zazeblo.

Vreča ima dvojno izolacijo, ki otroka greje, hkrati pa mu nudi tudi udobje, saj je izjemno mehka. V notranjosti ima visokokakovosten flis, ki otroku nudi toploto, mehkobo in (vsaj mojega otroka ?) zaziblje v odličen spanec, kljub mrazu zunaj. Na kapuci ima dodatek visokokakovostnega eko krzna, ki poleg čudovitega dizajna vreče, doda še kanček elegance in stila k vašemu vozičkanju. V kolikor pa vam to ni všeč, pa lahko samo eko krzno ali celotno kapuco preprosto snamete. Vreča ima ovalno obliko in se tako prilagodi vsakemu vozičku. Ima veliko zadrgo, ki omogoča, da vrečo preprosto odprete, otroka položite vanjo, ga pokrijete, jo zaprete in že ste pripravljeni na vozičkanje. Vreča ima na hrbtni strani žep, ki omogoča še dodatno pričvrstitev na voziček.

Sama jo trenutno uporabljam še v košari vozička, kmalu pa jo bom lahko uporabila tudi na športnem delu vozička. Izberete lahko med čudovitimi dizajni, nekateri so primerni tudi za oba spola. Sama sem izbrala temno zeleno z listi, če pa bi imela punčko, pa bi definitivno izbrala črno z zvezdicami. Da pa ni toplo samo otroku, poskrbijo tudi ujemajoče se muff rokavice za na voziček. Tako tudi mamice lažje zdržimo zunaj v teh hladnih dneh.


Pomembne lastnosti zimske vreče Lux so:
– dvojna izolacija (v notranjosti je prestižen polarni pliš),
– vodoodporen material,
– protivetrni material,
– eko krzno,
– snemljivo eko krzno ali celotna kapuca,
– dodaten žepek za pričvrstitev vreče na voziček,
– zadrga omogoča, da se lahko v celoti odpre in se tako sname celotni zgornji del vreče,
– je ročno narejene v EU – Poljska,
– ima Oeko-tex certifikat.

Najbolj prodajane zimske vreče Lux:

Ostala ponudba zimskih vreč

Komentiraj

Independently verified
862 reviews