NOVOST – z nami bo vsak torek dula Urška

Veste, pravijo, da mamica postaneš že od prvega dne, ko v tebi začne rasti majhen čudež. Še kako res je! Kadar je nosečnost prva se nam v glavi začnejo porajati številna vprašanja. Prvo vprašanje, ki zagotovo vsaki ženski roji po glavi je, ali porod boli, ali je hud, kje bom rodila, kako bom rodila,… Tako se mi zdi zelo pomembno, da lahko iz prve roke izveš vse to in se lahko na porod mirno pripraviš ter imaš na koncu tudi dobro porodno izkušnji in ti porod ostane v lepem spominu.

Pri Lenuhec.si si ves čas prizadevamo, da bi bili blizu naših mamic, da bi vam lahko pomagali, ko potrebujete kakšen nasvet in bi se lahko na nas ves čas obrnili. Zaradi tega sem dolgo časa tuhtala, kaj bi še naredila v tej smeri. In tako kot pravijo, ko ti je namenjeno se vse poklopi in tako sem stkala vez s prečudovito osebo, ki opravlja najlepši poklic na svetu, poklic dule. Vsak torek bo za vas, na našem facebook profilu Lenuhec.si odgovarjala na vsa vaša vprašanja v zvezi z nosečnostjo, porodom ter poporodnim obdobjem. Nasvete in odgovore boste deležni brezplačno, iz naše strani pa boste prejeli tudi super tedenske popuste. Zares bi rada vsem mamicam pričarala lepo porodno izkušnjo, saj sem tudi sama v prvi nosečnosti iskala podporo in odgovore na določena vprašanja, a jih nisem prejela iz prakse, le iz knjig. Zagotovo je popolnoma drugače, če ti vse to poda oseba, ki razume mamice, saj živi s tem.

Ker mi je zelo pomembno, da so odnosi osebni, da začutite to osebo, ki bo z vami in vam bo dajala nasvete, vam v nadaljevanju predstavljam dulo Urško P. Iršič. Poglejte kaj je povedala o sebi:
“Sem Urška, mamica štirih otrok. Po poklicu sem organizator socialnih mrež. Sem učiteljica joge in plesa za otroke, dula. Več let sem vodila svojo plesno šolo. Svojo četrto punčko sem rodila doma. Priprave na njen porod so me vzpodbudile, da se podam v svet dul, ženskih, dekliških in materinskih krogov in tukaj sem odkrila svoje poslanstvo, ki je pomoč nosečnicam, mamicam, porodnicam in družinam kot dula. V svojem delu zelo uživam. Moje življenje se vrti okoli narave in naravnega življenja. Vse kar mi je ljubo je povezano z naravo. Sodelujem v neprofitni organizaciji Inštitut Umbilica, ki se ukvarja z izboljšavo možnosti v obporodnem obdobju. Več o meni poglejte na Facebook profilu Urška P. Iršič in Skrivnost žensk.

Torej mamice ne pozabite, vsak torek lahko dulo Urško vprašate o vsem kaj vas zanima (o nosečnosti, porodu, poporodnem obdobju, dojenju,…). Torek bo naš in vaš dan in vesela sem, da se je pri Lenuhec.si moja velika želja izpolnila in realizirala :)!

Želim vam lep dan,
Teja (Lenuhec.si)

Komentiraj

Independently verified
862 reviews